/
  • Groepsreis door Rwanda

   Rondreis Rwanda, de vlag van Rwanda

   Groepsreis door Rwanda, iets voor u? Rwanda wordt ook wel het land van de 1000 groene heuvels, of het Indonesië van Afrika genoemd. Tijdens een groepsreis door Rwanda zult u het al snel eens zijn met deze bijnamen. Niet alleen is Rwanda groen, lieflijk en een waar paradijs voor de echte natuur en safari liefhebbers, ook cultureel heeft het land iets te bieden!

   Indrukwekkend tijdens een groepsreis door Rwanda is een bezoek aan het genocide museum in Kigali. Dit is een plek ter nagedachtenis aan de genocide die in 1994 plaatsvond, een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Rwanda. Daarnaast mag tijdens een groepsreis door Rwanda een bezoek aan de gorilla’s en chimpansees niet ontbreken.  Kortom, een veelzijdig land en prima te combineren met een groepsreis door de absolute safari bestemmingen Kenia of Tanzania.

  • Rondreis Rwanda, chimpansees tracking met gegarandeerd vertrek

   22-daagse "Hoogtepunten Uganda & Rwanda" 

   Twee werelden in één, dat is de beste beschrijving voor deze veelzijdige en complete Uganda & Rwanda safari. U bezoekt tijdens deze uitgebreide reis de absolute hoogtepunten van deze boeiende landen. Van savannevlaktes tot aan moeraslanden en van kratermeren tot aan dichtbegroeide jungle gebieden. Van "big five" tot mensapen, u beleeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Murchison Falls NP  - chimpanseetracking - Semuliki NP - Queen Elizabeth NP - gorillatracking - Lake Bunyonyi 
   - Volcanoes NP - Lake Kivu - Nyungwe Forest NP - Kigali  

   VANAF € 3.185,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Populaire Afrika groepsreizen:

  • Deze complete 18-daagse safari hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • Deze 14-daagse groepsrondreis met Nederlandse reisbegeleiding is de ultieme combinatie tussen safari en een heerlijk relaxed strandverblijf op Zanzibar. Geniet van al het mooist dat Tanzania te bieden heeft!

   >> Lees meer

   "Het pure van Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure van Tanzania & Zanzibar"

   Deze 14-daagse groepsrondreis met Nederlandse reisbegeleiding is de ultieme combinatie tussen safari en een heerlijk relaxed strandverblijf op Zanzibar. Geniet van al het mooist dat Tanzania te bieden heeft!

   >> Lees meer

  • Deze 15 daagse groepsreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

   "Veelzijdig Uganda"

   "Veelzijdig Uganda"

   Deze 15 daagse groepsreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer