/
  • Groepsreis door Uganda

   Tijdens de groepsreis door Uganda zult u deze vlag vaak tegenkomen.

   Groepsreis door Uganda, iets voor u? Uganda is een land van uitersten en mag met recht geteld worden als een van de hoogtepunten van Afrika. Waarom? Wij hebben een aantal hoogtepunten van onze groepsreizen door Uganda op een rijtje gezet: 

   • In het Bwindi Impenetrable Forest krijgt u de kans om oog in oog te staan met de prachtige Gorilla’s
   • Een bezoek aan het Kibale Forest is een absolute must, met als hoogtepunt een zoektocht naar Chimpansees.

   Daarnaast heeft een groepsreis door Uganda nog veel meer te bieden. Van bergen met besneeuwde toppen tot de uitgestrekte savannes voor de mooiste safari momenten. 

   • Maak tijdens deze groepsreis door Uganda een jungle tocht en ga op zoek naar de grootste concentratie apen
   • Ga op safari in het Queen Elizabeth National Park. Het uitbundige vogelleven langs de waterkant is kleurrijk en overweldigend.
   • Een andere trekpleister die wij niet mogen vergeten is de oorsprong van de Nijl in het Murchisson Falls National Park. Een waterval waar de Victoria Nijl zich met donderend geweld door een 8 meter nauwe kloof perst.

   Kortom, Uganda is een kleurrijke bestemming en een unieke belevenis voor de echte safari liefhebber. Daarnaast is een groepsreis door Uganda goed te combineren met een heerlijk strandverblijf in Mombasa (Kenia) of op Zanzibar (Tanzania).

  • Lake Mutanda tijdens AV Tours Uganda groepsreis met Nederlandse reisbegeleiding

   18-daagse "Uganda groepsreis met Nederlandse reisbegeleiding" 

   Ga met ons mee tijdens deze bijzondere Uganda groepsreis en breng een bezoek aan de mooiste hoogtepunten van dit veelzijdige land! Van "Big Five" tot gorilla's en chimpansees, tijdens deze prachtige reis gaat u het allemaal beleven! Tijdens deze Uganda groepsreis reist u in groepjes van maximaal 8 personen en inclusief onze eigen Nederlandse reisbegeleider. Op deze manier kunt u ontspannen gaan genieten van al het moois wat dit fascinerende land te bieden heeft! Van savannevlaktes tot aan dichtbegroeide jungles, de groepssafari van uw leven! 

   Tijdens deze Uganda groepsreis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Ziwa rhino sanctuary - Murchison Falls NP  - Kibale Forest (chimpanseetracking!) - Queen Elizabeth NP - Bwindi Impenetrable (gorillatracking!) - Lake Mutanda - Lake Mburu (nachtgamedrive!) - Lake Victoria (strandverblijf!)  

   VANAF € 3.165,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Tijdens een groepsreis door Uganda komt u oog in oog te staan met gorilla's

   16-daagse "Veelzijdig Uganda" 

   De naam van deze Uganda safari beschrijft deze reis perfect. De veelzijdigheid blijkt uit het feit dat u naast traditionele safarimomenten diverse bootsafari's heeft. Daarnaast kan tijdens een Uganda reis een echte jungle tracking op zoek naar berggorilla's en chimpansees niet ontbreken!  U gaat het tijdens deze veelzijdige reis allemaal beleven!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Murchison Falls NP  - chimpanseetracking - Queen Elizabeth NP - gorillatracking - Lake Bunyonyi - Lake Mburo NP  

   VANAF € 2.825,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Een prachtige foto van een chimpansee tracking tijdens een groepsreis in Uganda.

   22-daagse "Hoogtepunten Uganda & Rwanda" 

   Twee werelden in één, dat is de beste beschrijving voor deze veelzijdige en complete Uganda & Rwanda safari. U bezoekt tijdens deze uitgebreide reis de absolute hoogtepunten van deze boeiende landen. Van savannevlaktes tot aan moeraslanden en van kratermeren tot aan dichtbegroeide jungle gebieden. Van "big five" tot mensapen, u beleeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Murchison Falls NP  - chimpanseetracking - Semuliki NP - Queen Elizabeth NP - gorillatracking - Lake Bunyonyi
   - Volcanoes NP - Lake Kivu - Nyungwe Forest NP - Kigali  

   VANAF € 3.520,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Populaire Afrika groepsreizen: