/
  • 17 daagse safari "Het beste van oost Afrika"

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Een safari door de mooiste gebieden van Uganda en Tanzania
   • Ga op zoek naar ‘The Big Five’, gorilla’s, chimpansees en de great migration!!  
   • Ontdek Uganda’s groene landschap en Tanzania’s indrukwekkende savannevlaktes
   • Maak kennis met de uiteenlopende culturen van beide landen
   • Bepaal zelf uw eigen gewenste route

   Beleef tijdens de safari rondreis "Het beste van oost-Afrika", het beste van twee unieke safarilanden! Ga op zoek naar onze illustere “neven” uit de bush, de chimpansees en berggorilla’s en ga op traditionele “Big Five” safari in ’s werelds meest bekende safarigebieden.

   Het bijzondere aan deze prachtige combinatie is dat we twee totaal verschillende landen samenbrengen in een prachtige reis. Uganda met haar uitermate groene landschap en sublieme vergezichten met theeplantages en kleurrijke dorpjes. Tanzania daarentegen kenmerkt zich door haar prachtige weidse landschappen met o.a. de eindeloze goudkleurige savanne vlaktes van de Serengeti. Dit is samen met bijvoorbeeld de bekende Ngorongoro krater één van de vele hoogtepunten waar u op zoek zult gaan naar de “Big Five” en de vele andere dieren die hier leven.

   Ontdek de uiteenlopende culturen van beide landen en ontmoet de verschillende stammen tijdens deze boeiende, afwisselende rondreis. Uw overnachtingen zijn veelal in kleine sfeervolle lodges of tentenkampen om u het ware “out of Africa” gevoel te geven. In dit voorbeeld reisprogramma hebben wij gekozen om de safari in Uganda te laten beginnen en in Tanzania te eindigen, maar andersom is ook mogelijk, graag adviseren wij hierin!

   VANAF € 3.560,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen