/
  • 30-daagse selfdrive safari “Zuid Afrika Totaal"

  • Zuid-Afrika met Gids

   << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis zijn o.a.:

   • Soweto township
   • Johannesburg + Pretoria
   • Panoramaroute
   • Drakensbergen + Lesotho
   • De Tuinroute

   Deze complete rondreis brengt u naar de absolute hoogtepunten van dit afwisselende land. Een veelzijdige safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving. Het zijn zomaar een aantal mogelijkheden die u tijdens deze complete reis heeft. De vrijheid van een begeleidde safari in combinatie met een gedeelte zelf reizen, dit maakt deze reis onvergetelijk!

   U begint deze prachtige mooie rondreis op een rustige manier waarbij u allereerst kunt wennen aan een de lokale gebruiken en meer te weten gaat komen over de lange geschiedenis van Zuid-Afrika. Daarna gaat u samen met uw eigen gids beginnen aan de reis met een aantal prachtige hoogtepunten. U rijdt van hoogtepunt naar hoogtepunt en samen met uw gids beleeft u de mooiste momenten. Hij of zij zal ervoor zorgen dat u over de juiste informatie beschikt en zal u zeker verrassen onderweg met leuke stops.

   Het eerste gedeelte van uw reis eindigt in de buurt van Port Elizabeth, waar u afscheid neemt van uw gids en het laatste gedeelte gaat u zelf rijden. Dit betreft de Kaapregio, waar de wegen fantastisch zijn en u inmiddels al helemaal gewend bent aan de lokale gebruiken.

   Tijdens het selfdrive gedeelte kunt u gaan genieten van de vrijheid om te doen en laten wat u zelf wilt. We hebben voor dit gedeelte een leuke route uitgestipt langs de zogenaamde tuinroute en u sluit de reis af in en rondom de moederstad, namelijk Kaapstad! Al met al dus een fantastische reis en een ervaring voor het leven!    

   >> Bekijk alle data & prijzen