/
  • U bent hier:
   Home Specials
  • AV-Tours & Safaris - Specials

   De vlag van Kenia zult u zeker zien tijdens uw rondreis in Kenia.

   Om maximaal te kunnen genieten van uw reis naar een ver land, is het belangrijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Die taak nemen wij op ons, zodat u onbezorgd kunt genieten van het spectaculaire Afrika.

   Speciaal voor u hebben wij een aantal reizen samengesteld, met het doel een verrassend programma aan te bieden tegen een gunstige prijs. Denk hierbij aan ontmoetingen met de lokale bevolking en natuurlijk de uitgestrekte savanne, waar u op safari het gebied verkent en oog in oog komt te staan met het Afrikaanse wild. Uw camera mag tijdens deze reizen niet ontbreken, want het is onze specialiteit om u de mooiste fotomomenten te bezorgen.

   Naast ons eigen aanbod, bieden wij regelmatig speciale lezersreizen en fotosafari’s aan! Deze vindt u hier onder ‘Specials’, samen met onze eigen speciale reizen. Uniek aan ons aanbod is dat we reizen niet zomaar samenstellen, maar kunnen vormgeven aan de hand van uw persoonlijke reiswensen. Zo stellen wij uw droom safari op maat samen!

   Wordt u al nieuwsgierig naar onze nieuwe reizen? Bekijk hieronder onze ‘Specials’!

  • Deze lezersreis door Zuid-Afrika is een prachtige ervaring.

   11-daagse "Fotosafari Tanzania"

   Deze prachtige luxe safari hebben wij samen met onze vrienden van FotoClass samengesteld en deze boeiende reis geeft garantie op het beleven van de ultieme Afrika rondreis. U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis Afrika’s mooiste en beroemdste wildparken terwijl u naast lokale gidsen tevens begeleiding heeft van professionele instructeurs. U leert dus tijdens tijdens deze bijzondere reis alle ins en outs van wildlife fotogravie, terwijl u geniet van de vele dieren over de eindeloze vlaktes van de Serengeti. 

   Deze reis wordt in samenwerking met FotoClass uitgevoerd, waarbij AV-Tours de reis verzorgd en FotoClass zorgt voor professionele instructeurs. U kunt dus ontspannen alle kneepjes van het vak leren en genieten van Afrika's bekendste wildparken.   

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara National Park - Serengeti National Park - Ngorongoro Crater

   € 4.449,00 per persoon (inclusief klm retourticket!) 

   >> Meer informatie

  • Deze lezersreis door Zuid-Afrika is een prachtige ervaring.

   13 of 21-daagse "Zuid-Afrika hoogtepunten"

   Altijd al gedroomd van een prachtige rondreis door Afrika? Dan is dit uw kans! Ontdek en beleef het veelzijdige en spectaculaire Zuid-Afrika tijdens deze bijzondere self drive. Wandelen, lekker eten, fietsen,wild spotten, relaxen en cultuurproeven: ervaar het tijdens deze prachtige rondreis.

   Geniet van de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika en spot de vele dieren, waaronder de ‘Big Five’, tijdens avontuurlijke safari momenten. U brengt o.a. een bezoek aan het wereldberoemde Krugerpark en het spectaculaire Hluhluwe-Imfolozi wildpark. Daarnaast kunt u gaan genieten van de sprookjesachtige Drakensbergen, culinair genieten in en rondom Kaapstad en walvissen spotten in Hermanus.
   Kortom een veelzijdige reis voor de absolute liefhebber en een niet te missen kans om Afrika op haar mooist te ervaren! We bieden deze leuke reis aan in een 13-daagse en in een 21- daagse variant.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Drakensbergen - St Lucia - Hluhluwe Imfolozi - Swaziland - Krugerpark e.o. - Panoramaroute  en aanvullend bij de 21 daagse reis ook nog; Kaapstad e.o. - Hermanus - Oudtshoorn - Tuinroute -

   VANAF € 1.090,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Baby olifant in de Seregenti Tanzania, tijdens tanzania safari met AV-Tours

   13-daagse rondreis "Het andere Tanzania"

   Een afwisselende safari waarbij u de bijzondere parken van Zuid Tanzania gaat ontdekken! Ervaar de schoonheid van het Mikumi NP met de schitterende vergezichten en de kans om wilde honden te spotten en bezoek de watervallen in het Udzungwa NP. Maak kennis met het grootste wildpark van Afrika, het Selous National Game Reserve. De diversiteit in het Selous is groot, met safari’s te voet en per boot over de rivier. Puur genieten waar grote aantallen nijlpaarden, krokodillen en grazende antilopen in het water en op de oever aan uw gezichtsveld voorbijtrekken! Om actief bezig te zijn kunt u prachtige wandelsafari’s maken.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Saadani National Park - Mikumi National Park - Selous Game Reserve - Stone Town Zanzibar

   VANAF € 2.999,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • luipaard in de boom tijdens Tanzania rondreis safari met AV-Tours

   11-daagse rondreis "Verrassend Tanzania" 

   Laat u verrassen door deze bijzondere, afwisselende en veelzijdige route in het noorden van Tanzania. U bezoekt naast Tanzania's bekendste wildparken ook locaties die afwijken van de platgereden paden. 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kilimanjaro NP   -  Shagga grotten   -  Tarangire NP   -  Mto mwa Mbu  -  Serengeti NP -  Ngorongoro NP 


   VANAF € 2.090,00 per persoon 

   >> Meer informatie

  • 17-daagse "Shongololo treinreis van Pretoria tot Kaapstad”

   Tijdens deze unieke rondreis brengt u op een zeer speciale manier een bezoek aan Zuid-Afrika’s absolute hoogtepunten. Ervaar dit prachtige land vanuit uw luxe en comfortabele treincoupé, terwijl u van bestemming naar bestemming rijdt. Onderweg maakt u op de mooiste en leukste locaties uitstapjes terwijl u ontspannen rondtoert door het prachtige landschap. Deze fantastische 16 daagse treinreis begint in Pretoria en gaat via o.a. de wereldberoemde Panoramaroute en het wildrijke Krugerpark richting andere bekende gebieden zoals Swaziland en de Drakensbergen.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Krugerpark - Swaziland - Hluhluwe Imfolozi - St. Lucia - Bloemfontein - Hermanus en Kaapstad

   VANAF € 5.785,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 14-daagse "Shongololo treinreis Zuid-Afrika en Namibië”

   Deze fantastische 14 daagse treinreis begint in Pretoria Zuid Afrika en eindigt in Swakupmond Namibië. De eerste stop zal in Kimberley zijn om daar “die Groot gat” en een diamantenmijn te bezichtigen om vervolgens een mooie wandeling en heerlijke wijnproeverij in Upington mee te maken. Nadat u de grens bent overgegaan van Zuid Afrika naar Namibië bezoekt u de Fish River Canyon deze is naast de Grand Canyon de grootste in zijn soort. 

   Terwijl de trein doorrijdt overnacht u heerlijk in een sfeervolle treincabine welke werkelijk is voorzien van alle gemakken. Zo heeft u onder andere beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet. Dit alles maakt dat u al het moois van Zuid Afrika & Namibië kunt ontdekken in ontspanning en luxe!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Upington - Fish River Canyon - Kolmanskop & Lüderitz - Sossusvlei - Windhoek - Etosha

   VANAF € 4.645,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   8-daagse “Kilimanjaro beklimming - Marangu route”

   Het beklimmen van de Kilimanjaro, voor degene die van avontuur en uitdagingen houdt is dit een absolute aanrader! De Kilimanjaro ligt in het noord oosten van Tanzania en is met maar liefst 5895 meter de hoogste berg in Afrika. Door zijn hoogte en de geïsoleerde ligging ten opzichte van overige gebergtes kent de Kilimanjaro een afwisselende en gevarieerde ecologie.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Beklim de hoogste berg in Afrika - Uitermate geschikt om te combineren met safari reizen - Bewandel de welbekende Marangu route - U wordt vergezeld door gidsen, dragers en 1 kok

   VANAF € 1.995,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   10-daagse “Kilimanjaro beklimming - Lemosho route”

   Het beklimmen van de Kilimanjaro, voor degene die van avontuur en uitdagingen houdt is dit een absolute aanrader! De Kilimanjaro ligt in het noord oosten van Tanzania en is met maar liefst 5895 meter de hoogste berg in Afrika. Door zijn hoogte en de geïsoleerde ligging ten opzichte van overige gebergtes kent de Kilimanjaro een afwisselende en gevarieerde ecologie. De omringende savannes zijn droog en warm en de berghellingen herbergen diverse vegetatiezones.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Beklim de Kilimajaro de hoogste berg in Afrika - U gaat de Lemosho route lopen - Van tropische regenwouden tot toendra’s - Prachtige uitzichten gegarandeerd

   VANAF € 2.395,00 per persoon

   >> Meer informatie

  • Mooiste natuurgebieden zoals de Sipi Falls - Uganda safari met AV-Tours

   16-daagse rondreis "Bijzonder Uganda" 

   Natuurliefhebbers die actief bezig zijn tijdens een rondreis niet schuwen kunnen hun hart ophalen tijdens deze veelzijdige en bijzondere reis. Beleef Uganda zoals het land is; verrassend, veelzijdig en indrukwekkend!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Jinja  -  Sipi Falls   -  Murchison Falls   -  Kibale NP / chimpansee tracking!  -  Queen Elizabeth NP  -  Bwindi / gorilla tracking! 

    
   VANAF € 2.425,00 per persoon

   >> Meer informatie

  • Diverse apen te spotten tijdens uw safari rondreis door Rwanda met AV-Tours

   16-daagse rondreis "Complete safari Rwanda" 

   Een rondrondreis door Rwanda staat garant voor een onvergetelijke tijd en een absolute droomsafari. Beleef de prachtige natuur, Rwanda's unieke wildparken en ervaar hoe gastvrij de lokale bevolking u welkom heet. 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Akagera NP  -  Butara   - Nyungwe Forest NP/ chimpansee tracking!  -  Lake Kivu  -  Volcanoes / gorilla tracking! - Lake Ruhundo

    
   VANAF € 2.465,00 per persoon   

   >> Meer informatie

  • Zebras gezien tijdens de zonsondergang in de masai mara, safari Kenia, AV-Tours

   17-daagse rondreis "Actief op safari in Kenia" 

   Een rondrondreis door Kenia voor de actieve natuurliefhebber. Tijdens deze individuele safari bezoekt u naast diverse wildparken ook tal van andere prachtige locaties en gaat u genieten van een aantal bijzondere wandelingen.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Amboseli NP   -  Mount Kenya NP   -  Samburu   -  Lake Nakuru NP  -  Masai Mara  -  Lake Naivasha  - Hells Gate NP

    
   VANAF € 2.165,00 per persoon  

   >> Meer informatie