/
  • U bent hier:
   Home Groepsreizen Afrika
  • Groepsreis door Afrika?

   Tijdens deze groepsreis in Afrika zijn deze olifanten gefotografeerd bij een prachtige zonsondergang.

   Groepsreis door Afrika maken? Wij van AV-Tours verzorgen al ruim 20 jaar uw groepsreizen in Afrika! Niet alleen de hoge kwaliteit van deze groepsreizen, maar ook onze aanpak spreekt veel mensen aan. Met name de kleinschaligheid en persoonlijke visie zorgen ervoor dat onze groepsreizen in Afrika al jarenlang erg populair zijn! Wij bieden groepsreizen in Afrika aan naar de volgende bestemmingen:

   De groepsreizen in Afrika zijn geschikt voor zowel jong als oud, natuur of cultuurliefhebbers.

   We hebben een divers aanbod aan mooie routes. De routes zijn met zorg samengesteld, waarbij we een optimale balans hebben gezocht tussen cultuur, natuur en ontspannen reizen. Wij garanderen bij alle groepsreizen in Afrika dat de groep uit maximaal 8 personen per voertuig bestaat. Hierdoor weten we dus zeker dat onze groepen klein en intiem zullen zijn. Hierbij hebben we een onderscheid gemaakt tussen:

   • Groepsreis in Afrika met lokale gids en Nederlandse reisbegeleiding

   Op onze meest succesvolle groepsreizen in Afrika hebben wij op verschillende data Nederlandse reisbegeleiding mee tijdens de groepsreis. Al jaren een groot succes onder onze klanten vanwege het gezellige en laagdrempelige karakter van deze groepsreizen in Afrika.

   Bij onze groepsreizen in Afrika met Nederlandse reisbegeleiding geldt een minimale deelname van 4 personen. 

   • Groepsreis in Afrika met lokale gids

   Op diverse data bieden wij groepsreizen in Afrika met een lokale gids aan. Het grote voordeel van ons uitgebreide aanbod is dat er altijd wel een geschikte reis voor u tussen zit. Wij garanderen het vertrek al bij 4 personen* en dus hoeft u vrijwel nooit te vrezen dat uw geboekte reis kort voor vertrek geannuleerd zal worden in verband met onvoldoende deelname.

   * Groepsreizen in Uganda en Rwanda zelfs vanaf 2 personen.

   • Groepsreis Afrika op maat

   Naast de hierboven genoemde groepsreizen in Afrika bieden wij u ook de mogelijkheid Afrika groepsreizen op maat samen te stellen. U heeft daarbij zelf de keuze uit ons ruime aanbod aan voorbeeld reisprogramma's (tip: kijk ook bij de individuele Afrika rondreizen voor inspiratie!) naar de diverse safari bestemmingen. Wanneer u uw keuze wat betreft de route/reis heeft gemaakt kunt u ervoor kiezen om uw eigen groepje samen te stellen, of wij gaan samen met u op zoek naar andere belangstellenden. Naast deze flexibele keuze, is het in overleg mogelijk om tijdens deze eigen samengestelde groepsreis te reizen met Nederlandse begeleiding.