/
  • 18-daagse groepsreis “Het beste van Kenia”

  • << Terug naar overzicht 
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Grote kans op het zien van de Big Five
   • Masai Mara - afhankelijk van uw reisperiode gaat u op zoek naar de grote trek
   • Unieke beleving met de lokale Masai!
   • Amboseli - zicht op de Kilimanjaro "de berg die glinstert"
   • Roodgekleurde olifanten van Tsavo
   • Onder begeleiding van een Nederlandse reisbegeleider


   De naam van deze prachtige Kenia groepssafari zegt het eigenlijk al, een complete safari waarbij u alle absolute hoogtepunten van dit fascinerende land gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Lopend tussen het (ongevaarlijke) wild in Hell’s Gate National Park of tijdens een nature walk over de Loita Hills. Tijdens uw wandelingen gaat u merken dat met name de zebra’s en giraffen u van een veilige afstand zullen bekijken. U gaat het allemaal beleven tijdens deze Kenia compleet safari.

   De wildparken en meren zijn zeer divers en dat maakt deze reis ook zo bijzonder en compleet. Sta oog in oog met het vele wild in de Masai Mara, zie hoe de olifanten rood kleuren in het Tsavo National Park en spot de vele nijlpaarden tijdens een boottocht op Lake Naivasha! Geniet aan het einde van uw safari nog heerlijk van een paar dagen na aan de parelwitte stranden van de Indische Oceaan. Kortom, alles wat een safari in Kenia zo mooi maakt hebben we in deze complete safari opgenomen, ervaar het zelf!

   Deze groepsreis wordt aangeboden met Nederlandse reisbegeleiding, wat deze reis nog completer zal maken. Onze reisbegeleiders zijn ofwel begeleiders van AV-Tours zelf of iemand van onze vaste groep trouwe klanten. Dit zijn klanten die zelf regelmatig met AV Tours op reis gaan en het daarnaast leuk vinden hun eigen enthousiasme en passie over Afrika met u te delen. Groepsreizen met Nederlandse begeleiding zijn voor maximaal 8 personen per voertuig (maximaal 2 voertuigen per begeleider). Minimale deelname voor een groepsreis met Nederlandse begeleiding is 4 personen.

   VANAF € 2.745,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen