/
  • Groepsreis door Namibië

   Groepsreis door Namibië? Tijdens een groepsreis door Namibië ervaart u alle schoonheid die dit prachtige land in het zuidwesten van Afrika te bieden heeft. Tijdens deze reis kunt u de befaamde Big Five in levende lijve ontmoeten! Een ervaring die u uw hele leven bij zal blijven.

   Daarnaast kunt u tijdens deze onvergetelijke groepsreis genieten van de natuur. Namibië biedt namelijk prachtige woestijnen en natuurparken. De fascinerende ruige, ongerepte natuur zal u versteld doen staan. Maar ook de Namibische cultuur staat garant voor een wonderlijke kennismaking.

   Na het voltooien van deze complete groepsreis heeft u de vele unieke en bijzondere hoogtepunten van dit veelzijdige land kunnen ervaren. Een echte aanrader!

  • 13-daagse "Foto safari Namibië"

   Een afwisselende safari waarbij u de bijzondere parken van Zuid Tanzania gaat ontdekken! Ervaar de schoonheid van het Mikumi NP met de schitterende vergezichten en de kans om wilde honden te spotten en bezoek de watervallen in het Udzungwa NP. Maak kennis met het grootste wildpark van Afrika, het Selous National Game Reserve. De diversiteit in het Selous is groot, met safari’s te voet en per boot over de rivier. Puur genieten waar grote aantallen nijlpaarden, krokodillen en grazende antilopen in het water en op de oever aan uw gezichtsveld voorbijtrekken! Om actief bezig te zijn kunt u prachtige wandelsafari’s maken.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Namib Naukluft - Erongo gebied - Damaraland - Etosha NP - Waterberg Plateau

   VANAF € 3.115,00 per persoon incl. vlucht

   >> Meer informatie