/
  • Groepsreis door Rwanda

   Rondreis Rwanda, de vlag van Rwanda

   Groepsreis door Rwanda, iets voor u? Rwanda wordt ook wel het land van de 1000 groene heuvels, of het Indonesië van Afrika genoemd. Tijdens een groepsreis door Rwanda zult u het al snel eens zijn met deze bijnamen. Niet alleen is Rwanda groen, lieflijk en een waar paradijs voor de echte natuur en safari liefhebbers, ook cultureel heeft het land iets te bieden!

   Indrukwekkend tijdens een groepsreis door Rwanda is een bezoek aan het genocide museum in Kigali. Dit is een plek ter nagedachtenis aan de genocide die in 1994 plaatsvond, een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Rwanda. Daarnaast mag tijdens een groepsreis door Rwanda een bezoek aan de gorilla’s en chimpansees niet ontbreken.  Kortom, een veelzijdig land en prima te combineren met een groepsreis door de absolute safari bestemmingen Kenia of Tanzania.

  • Op dit moment hebben wij geen groepsreizen naar Rwanda. Indien u toch op zoek ben naar een leuke Rwanda groepsreis kunt u contact opnemen via info@avtours.nl of ons telefonisch bereiken via +31570 - 640300.

   Wij adviseren graag bij het vinden van een geschikte reis!

  • Populaire Afrika groepsreizen:

  • Deze complete 18-daagse safari hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • Deze 14-daagse groepsrondreis met Nederlandse reisbegeleiding is de ultieme combinatie tussen safari en een heerlijk relaxed strandverblijf op Zanzibar. Geniet van al het mooist dat Tanzania te bieden heeft!

   >> Lees meer

   "Het pure van Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure van Tanzania & Zanzibar"

   Deze 14-daagse groepsrondreis met Nederlandse reisbegeleiding is de ultieme combinatie tussen safari en een heerlijk relaxed strandverblijf op Zanzibar. Geniet van al het mooist dat Tanzania te bieden heeft!

   >> Lees meer

  • Deze 15 daagse groepsreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

   "Veelzijdig Uganda"

   "Veelzijdig Uganda"

   Deze 15 daagse groepsreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer