/
  • "Hoogtepunten Uganda & Rwanda"

  • chimpansee tracking tijdens AV Tours Uganda groepsreis

   << Terug naar Uganda groepsreizen overzicht 
   << Terug naar Rwanda groepsreizen overzicht 
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Mogelijkheden tot een gorilla- en chimpanseetracking in Uganda en Rwanda!
   • Queen Elizabeth, beleef de Kazinga channel en de boomklimmende leeuwen
   • Ervaar twee unieke safaribestemmingen
   • Heerlijk zwemmen in het sprookjesachtige Lake Bunyonyi en Lake Kivu
   • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen!


   De parel van Afrika in combinatie met de wondere wereld van de 1000 groene heuvels. Zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen. Tijdens deze uitgebreide combinatiereis zult u ervaren waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn.

   Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen gaat u ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.

   Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de “Big Five” tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van uw safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.

   VANAF € 3.520,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen