/
  • "Uganda groepsreis met Nederlandse begeleiding"

  • Gorilla tracking tijdens AV Tours Uganda groepsreis met Nederlandse reisbegeleiding!

   << Terug naar overzicht 
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Inclusief Nederlandse reisbegeleiding
   • Gehele groepsreis op basis van volpension (geen verborgen kosten!)
   • Een gorilla- en chimpanseetracking voor de echte liefhebber! 
   • Bezoek Uganda's mooiste meren en wildparken
   • Nachtgamedrive in Lake Mburo National Park
   • Afsluitend strandverblijf rondom Lake Victoria


   De parel van Afrika, zo wordt Uganda ook wel genoemd en tijdens deze prachtig samengestelde reis gaat u ervaren waarom! Tijdens deze mooie veelzijdige Uganda groepsreis met Nederlandse begeleiding brengt u onder andere een bezoek aan de absolute hoogtepunten van Uganda. Uganda is één van Afrika’s meest veelzijdige en fascinerende landen! Beleef o.a. de ervaring van uw leven tijdens een avontuurlijke en adembenemende chimpansee- en gorillatracking! U gaat tijdens twee spectaculaire jungle trackingen op zoek naar onze meest naaste verwant.

   Verder bezoekt u een aantal prachtige safari locaties, waar u op zoek gaat naar de vele dieren die in Uganda leven. Ieder safarigebied met zijn/haar eigen unieke flora en fauna. Deze 18-daagse safari is voor een ieder die van natuur, cultuur en actief bezig zijn houdt. Van "Big Five" tot aan berggorilla’s, veelzijdiger en avontuurlijker kan een reis niet zijn! U wordt tijdens de gehele reis begeleid door een officiële gids uit Uganda en een Nederlandse reisbegeleiding. Zo hoeft u niets te missen en kunt u heerlijk gaan genieten van al het moois wat Uganda te bieden heeft!

   Wij hebben deze reis bewust zo volledig mogelijk verzorgd, waarbij alle maaltijden, park fees (toegangsprijzen tot de wildparken) en overnachtingen zijn inbegrepen. Enige kosten die u ter plaatse nog maakt is voor eventuele drankjes (alleen water flesjes zijn inbegrepen), eventuele souvenirs en de optionele gorilla permit. Deze hebben wij bewust niet opgenomen, zodat u zelf de vrijheid heeft om voor deze spectaculaire wandeling te kiezen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!

   VANAF € 3.295,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen