/
  • Groepsreis door Zuid-Afrika

   Maak tijdens een unieke groepsreis door Zuid-Afrika kennis met dit schitterende land. Deze reis is geschikt voor jong en oud. Dankzij de diversiteit in ecosystemen is het onmogelijk om u te vervelen tijdens deze groepsreis.

   Een tour door het Kruger National Park, waar u prachtige wilde dieren van dichtbij kunt bezichtigen, waaronder de intrigerende Big Five. Maar ook kunt u genieten van de langgerekte stranden aan de kust van Zuid-Afrika. Een trek door het bos en over rivieren.   

   Met deze groepsreis door Zuid-Afrika zijn de bezienswaardigheden waar u van geniet eindeloos. Bezoek leuke dorpjes, maak schitterende wandelingen en ga op in de prachtige omgeving. Zuid-Afrika heeft het allemaal.

  • 10-daagse "Foto safari Zuid Afrika"

   Deze prachtige safari hebben wij geheel op maat, in samenwerking met FotoClass, samengesteld en geeft de garantie op de ultieme Afrika rondreis. Deze fascinerende en complete rondreis door dit bijzondere en unieke land is een regelrecht cadeautje voor de echte avonturiers.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kruger Park -  Parsons Nature Reserve -  Guernsey -  Panorama route 

    
   VANAF € 2.095,00 per persoon 

   >> Meer informatie

  • 12-daagse "Yoga safari Retreat" Zuid Afrika

   Zuid Afrika, een veelzijdig land met schitterende natuur, prachtige sterrenhemel om over het wildlife nog maar te zwijgen. Kortom; een land om heerlijk tot jezelf te komen. Tijdens deze reis kunt u genieten van al het moois dat Zuid Afrika te bieden heeft onder begeleiding van een lokale gids/chauffeur. Daarnaast reist er een ervaren Nederlandstalige yoga docente mee, die elke dag heerlijke yogalessen, geschikt voor elk niveau, verzorgt op bijzondere plekken.

   Hoogtepunten tijdens deze Zuid Afrika reis:
   Yoga - Meditatie - Heerlijke (vega) maaltijden -  Zulu Falls - Nambiti Game Reserve - Drakensbergen - South Coast, strandverblijf - Surfen - Wandelingen - Gamedrives - Ontspanning - 

    
   VANAF € 1.990,00 per persoon 

   >> Meer informatie