/
  • 10 daagse "Foto safari Zuid Afrika"


  • De bijzonderheden van deze reis:

   • Op een gezellige manier leren fotograferen
   • Ontdek de verscheidene gebieden in het National Kruger Park
   • Spot  de ‘Big Five’ tijdens de diverse safarimomenten
   • Schiet het perfecte plaatje op de Panoramaroute en haar vergezichten!

   Deze prachtige safari hebben wij geheel op maat, in samenwerking met FotoClass, samengesteld en geeft de garantie op de ultieme Afrika rondreis. Zo bezoekt u namelijk Zuid Afrika’s mooiste en beroemdste wildpark het Groter Nationaal Kruger Park.

   U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis 2 verschillende gebieden van dit enorme park. . We hebben deze reis zo samengesteld dat er voldoende tijd is om deze unieke locaties in dit wildpark om onder andere op zoek te gaan naar de “Big 5”en te genieten van al overig moois dat het Kruger Park te bieden heeft. Aan het einde van de reis brengt u tevens een bezoek aan de welbekende Panorama route en haar vergezichten.

   Deze fascinerende en complete rondreis door dit bijzondere en unieke land is een regelrecht cadeautje voor de echte avonturiers. Kortom Zuid Afrika is niet alleen veelzijdig en avontuurlijk, het geeft u ook nog eens de kans om Afrika’s meest bijzondere locaties te ontdekken terwijl u door de lokale gidsen vanuit de lodges in een 4x4 landcruiser wordt begeleid. De rest van de reis zit u in een ruim safarivoertuig en heeft u uw eigen chauffeur. U verblijft tijdens deze reis op prachtige locaties in mooie middenklasse lodges en prachtige safari tenten. Kortom deze reis voorziet in alles om het perfecte plaatje te kunnen schieten!

   VANAF € 2.095,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen