/
  • U bent hier:
   Home Individuele rondreizen Afrika
  • Rondreis Afrika

  • Prachtige zonsondergang tijdens een rondreis in Afrika.

   Rondreis Afrika? Onze selectie van rondreizen in Afrika bestaat uit diverse safari reizen en prachtige strandbestemmingen om uw rondreis in Afrika relaxed af te sluiten. Wij hebben diverse reizen voor u samengesteld in verschillende prachtige Afrikaanse landen en hebben daarbij gekeken naar een mooie combinatie tussen de wildparken, routes en accommodaties.

   Kortom een juiste balans tussen natuur, wildlife, cultuur en actief bezig zijn om u te voorzien van uw ideale rondreis in Afrika. Het is allemaal mogelijk!   Wij verzorgen Afrika rondreizen naar onder andere:

   Al deze voorbeeldreizen zijn op individuele basis te boeken, maar ook in groepjes van 4 of meer personen. Daarbij kunt u uw eigen groepje samenstellen, of dit aan ons overlaten. Graag adviseren wij u om u te kunnen voorzien van een passende offerte voor uw reis. Onze voorbeeldreizen zijn bedoeld om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden. Uiteraard zijn er naast de beschreven reizen nog veel meer mogelijkheden waarover we u graag informeren. Qua type accommodaties zijn er uiteraard grote verschillen en om u daarin zo goed mogelijk wegwijs te maken hebben we de volgende opties voor u op een rijtje gezet:

   1) Middenklasse lodges/tentenkampen:
   Al onze voorbeeldreizen op deze website gaan uit van verblijf in middenklasse accommodaties. Dat wil zeggen dat we in onze voorbeeld reisbeschrijvingen een leuke mix hebben gemaakt tussen gezellige, kleinschalige, sfeervolle en prachtig gelegen 3 en 4 sterren accommodaties. Middenklasse accommodaties zijn uitstekend geschikt voor koppels, gezinnen met kinderen en groepsreizen.

   2) Budget - kampeerreizen:
   Kampeersafari's zijn voor de echte avonturiers een fantastische mogelijkheid om Afrika in haar meest pure vorm te ontdekken. Daarnaast is het ideaal voor degene die met een lager budget toch op de mooiste locaties zou willen verblijven. Kamperen betekent niet alleen avontuurlijk en eenvoud, het is ook de perfecte manier om één met de natuur te worden. Tijdens kampeersafari's gaat u in de meeste gevallen (m.u.v. zuidelijk Afrika) op reis met een eigen gids/chauffeur en een privé kok die iedere dag de heerlijkste maaltijden op een houtvuurtje bereidt.

   3) Luxe safari's:
   Onze luxe safari's bieden u alleen maar het beste van het beste. Van prachtige luxe safari kampen tot aan uitstekende Afrikaanse lodges, diep in de wildparken gelegen. In onze luxe reizen maken we alleen gebruiken van 5 sterren plus accommodaties, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het u aan niets ontbreekt. Omdat luxe voor iedereen anders kan zijn, zijn ook onze luxe accommodaties puur ter indicatie. Graag maken we een op maat gemaakte reis geheel afgestemd op uw eigen persoonlijke budget. 

   4) Combineren van bovenstaande opties:
   Wat is nou leuker dan een leuke mix tussen één van de hierboven genoemde opties? Uiteraard bieden we u graag de absolute vrijheid om zelf uw voorkeuren aan te geven. Dus of u nu deels wilt kamperen en deels in comfortabele lodges wilt verblijven. Of het liefste in middenklasse lodges verblijft maar ter afsluiting een luxe 5* plus accommodatie wenst, het is allemaal mogelijk! Graag horen wij wat voor u de ideale combinatie zou zijn, zodat we een op maat gemaakte rondreis kunnen samenstellen.

   Heerlijk strandverblijf na afloop van uw Afrika rondreis

   Een vaak gegeven advies is om een mooie Afrika rondreis door Kenia, Tanzania of een van de andere landen af te sluiten met een aantal dagen strand. Tijdens uw verblijf aan de kust kunt u nog even bijkomen en nagenieten van de reis en ook de overgang wanneer u thuis komt is minder groot. Wij bieden diverse mogelijkheden zoals een strandverlenging op het prachtige Zanzibar of langs de witte stranden aan de zuidkust van Kenia. Wanneer u geen strandliefhebber bent zijn er vele andere mogelijkheden om uw safari rondreis op een rustige manier af te sluiten. Klik hier voor meer informatie!

  • Populaire Afrika rondreizen: