/
  • 20-daagse safari "De parel van Afrika"

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Ontdek de mooiste gebieden van Kenia en Uganda!
   • Maak kennis met de uiteenlopende culturen in beide landen
   • Bewonder de “Big Five” in Kenia en chimpansees en berggorilla’s in Uganda
   • De perfecte route voor echte natuur- en cultuurliefhebbers!
   • Een complete safari inclusief alle maaltijden en activiteiten

   De safari rondreis, De parel van Afrika, is een veelzijdige en complete combinatiereis waar u bij uitstek het beste van twee safari landen beleeft. Kenia met o.a. haar machtige Masai Mara, het land van de "Big Five" en de prachtige meren van de Great Rift Valley. Daarnaast Uganda, het land van o.a. de fascinerende chimpansees en majestueuze berggorilla’s.

   Verder staat Uganda bekend vanwege de prachtige vergezichten, sprookjesachtige kratermeren en het eindeloze groene heuvellandschap met prachtige plantages en kleurrijke dorpjes. Naast de enorme diversheid aan flora en fauna tijdens deze safari gaat u ook boeiende verschillen ontdekken tussen uiteenlopende culturen in beide landen. Van de Masai nomaden in Kenia’s Masai Mara tot de Pygmeeën in en rondom het Bwindi Impenetrable regenwoud.

   Kortom, een reis van uitersten en juist daarom één van de meest gekozen routes voor de absolute natuur- en cultuurliefhebbers. Naast een prachtige route hebben wij ervoor gekozen om deze reis zo compleet mogelijk te verzorgen, waarbij alle maaltijden en leukste activiteiten zijn inbegrepen. In dit voorbeeld reisprogramma hebben wij gekozen om de safari in Kenia te beginnen en in Uganda te eindigen, maar andersom is ook mogelijk, graag adviseren wij hierin!

   VANAF € 3.295,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen