/
  • 11-daagse "familiereis Kenia"

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis:

   • De ultieme familiesafari!
   • Korte reistijden en afstanden voor de optimale safari belving!
   • Reis geschikt voor jonge kinderen
   • Van Big Five tot de migration!
   • De laatste dagen heerlijk ontspannen aan een tropisch palmenstrand

   Met het hele gezin op zoek naar de”Big Five” tijdens een safari in Kenia, spannender en leuker kan een rondreis eigenlijk niet zijn! Kenia is een van de meest afwisselende landen en daarom uitermate geschikt ook voor de allerkleinste onder ons. De afstanden tijdens deze leuke safari zijn niet heel groot, evenals de bijbehorende reistijden. Met andere woorden, een ideale safari waarbij zowel u, als uw kinderen kunnen genieten van een mooie reis terwijl u “oog in oog” komt te staan met het vele wild. Uiteraard gebeurt dit alles comfortabel vanuit uw eigen voertuig, terwijl de gids u en uw kinderen van alles laat zien.

   Tijdens deze reis brengt u onder andere een bezoek aan één van ’s werelds beroemdste wildparken, de Masai Mara. Hier ziet u naast hopelijk de “Big Five” (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) ook grote groepen zebra’s, giraffen, gnoes en vele andere diersoorten. Naast prachtige safari’s maakt u ook een boottocht op lake Naivasha, waar de nijlpaarden duidelijk laten horen dat ze er zijn. Een wandel- of fietstocht tussen de giraffen en zebra’s in het Hell’s Gate National Park (de naam klinkt eng maar dit is één van Kenia’s meest lieflijke locaties) maken het Afrikaanse avontuur compleet.

   Uiteraard is uw familie safari niet compleet zonder een heerlijk verfrissende duik in het zwembad van uw lodge en waar mogelijk hebben we hiermee rekening gehouden.

   Aan het einde van uw prachtige Kenia safari heeft u een aantal dagen de mogelijkheid om heerlijk na te genieten aan een prachtig wit palmenstrand. Kortom een ideale safari voor jong en oud!

   VANAF € 1.295,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen