/
  • 9-daagse "Kenia vanuit de lucht" safari

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Maak in korte tijd kennis met magisch Kenia!
   • Vlieg van bestemming naar bestemming
   • Ontdek Kenia vanuit de lucht
   • Laat u zich ontspannen rondrijden door Kenia’s beste wildparken
   • Te combineren met een ontspannend strandverblijf

   We hebben er misschien allemaal weleens van gedroomd, een korte safari waarbij we zoveel mogelijk zien. De perfecte manier om deze droom werkelijkheid te maken is onze Kenia fly-in safari, oftewel “Kenia vanuit de lucht”. U maakt in een relatief korte tijd kennis met de mooiste wildparken van Kenia.

   U vliegt van safari bestemming naar safari bestemming en tijdens uw gamedrives (wildspeuren) in de wildparken wordt u rondgereden in een 4x4 safarivoertuig. Naast de tijdsbesparing die dit oplevert is het ook nog eens een hele bijzondere ervaring om dit prachtige land vanuit de lucht te verkennen. U vliegt vaak redelijk laag, zodat u een subliem uitzicht heeft vanuit de lucht!

   We hebben een selectie gemaakt van drie zeer unieke, maar totaal verschillende natuurgebieden. Amboseli met de grote kuddes olifanten en de imposante Kilimanjaro op de achtergrond. Samburu met zijn bijzondere flora en fauna en uiteraard het wildrijke landschap van de Masai Mara, die in geen enkele safari mag ontbreken. In verband met de korte reistijd tussen de parken heeft u de perfecte mogelijkheid om zoveel mogelijk dieren te spotten en zo lang mogelijk van uw tijd te genieten.

   Deze reis is uitstekend te combineren met een prachtig strandverblijf voor, tijdens of na afloop van uw safari in Kenia (niet standaard opgenomen, zodat u zelf de vrije keuze houdt).

   VANAF € 3.215,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen