/
  • Rondreis door Namibië

   Rondreis door Namibië iets voor u? Namibië is een prachtig land in het zuidwesten van Afrika. Alleen al om haar diversiteit aan wilde dieren is Namibië een land om bezocht te worden. Altijd al gedroomd om de Big Five in het echt te ontmoeten? Dan zal u met een rondreis door dit land zeker niet teleurgesteld worden.

   Verder brengt een rondreis door Namibië u door de vele woestijnen en natuurparken die het land te bieden heeft. Het land staat bekend om de ruige, ongerepte natuur die absoluut fascinerend is te noemen. Laat u zichzelf tevens onderdompelen in de cultuur van de Namibianen, maar ontdek ook de Westerse invloeden die op sommige locaties te zien zijn om zo het uiterste uit uw reis te halen. En of u nu liever de hoogtepunten van Namibië bezoekt, of de wat onbekendere plekken: wij weten waar u moet zijn, en zullen een reisschema samenstellen die aan uw wensen voldoet.  

   Als u een reis via ons boekt dan bent u daarnaast verzekerd van een comfortabel voertuig waarin u uzelf gemakkelijk en veilig naar alle bestemmingen brengt. Ook zijn er mogelijkheden om te kiezen voor 4x4 safarivoertuigen met of zonder een tent op het dak. Wilt u liever achter uitgezakt in de bijrijdersstoel zitten en rustig om u heen kunnen kijken? Dan is uiteraard ook mogelijk door te kiezen voor een reis met een professionele begeleider. Het is maar net wat u wilt!

  • Voor (4x4) kampeersafari's en/of combinatiereizen tussen meerdere bestemmingen kunt u geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aanvragen. Wij nemen binnen 2 - 4 werkdagen contact met u op om uw persoonlijke reiswensen door te nemen.

   Aan de hand van uw persoonlijke reiswensen stellen wij geheel vrijblijvend een op maat gemaakt reisprogramma voor u samen. Daarbij kunt u de hieronder vermelde voorbeeldreizen ter inspiratie aanhouden.

   >> Vraag hier vrijblijvend uw op maat samengestelde reis aan!

  • 22-daagse combinatiereis "Zuid-Afrika & Namibië”

   Deze prachtig samengestelde reis brengt u naar een veelzijdig en grotendeels onbekend gedeelte van Zuid-Afrika en Namibie. U bezoekt namelijk de regio rondom Kaapstad, de Westkust, de Kalahari Woestijn met haar bijbehorende National Parks. Zo ook een prachtig wildpark waar u op zoek kunt gaan Kalihari leeuw met zwarte manen, de cheeta, bruine hyena, wilde kat, springbok, gnoe, hartebeest en honingdas. Deze route brengt u zowel langs de bekende als de onbekende pareltjes van Zuidelijk Afrika. Vanaf Zuid Afrika rijdt u verder naar Namibie. Hier maakt u onder andere een bezoek aan de fascinerende Fish River Canyon en het spookdorp Kolmanskop bij Luderitz. Kortom deze reis is niet alleen veelzijdig en avontuurlijk, het geeft u ook nog eens de kans om Afrika’s meest bijzondere locaties op uw eigen gemakje te ontdekken.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kaapstad - Westkust - Paternoster - Cederbergen - Augrabies NP - Kgalagadi Transfrontier - Fish River Canyon - Luderitz - Sosusvlei

   VANAF € 2.095,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 24-daagse rondreis "Namibië ontdekkingsreis" 

   Deze prachtige veelzijdige Namibië rondreis brengt u naar de vele unieke en bijzondere hoogtepunten van dit veelzijdige land. Namibië is een land van uitersten en dat ziet u in de meest positieve zin van het woord terug in deze rondreis. Bezoek bijzondere wildparken en geniet van de ruige fascinerende natuur

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Keetmanshoop - Fish River Canyon - Luderitz - Sossuvlei - Swakopmund - Brandberg e.o. - Twijfelfontein gebied -
   Damaraland - Etosha NP - Ovamboland - Waterberg Plateau NP
   VANAF € 2.295,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 24-daagse rondreis "Het andere Namibië en Botswana"

   Deze fascinerende en complete rondreis door deze totaal verschillende landen is een regelrecht cadeautje voor de echte avonturiers. Naast het ruige landschap van Namibië en het groene achterland van Botswana hebben beide landen nog veel meer te bieden. Van woeste woestijnen tot aan ’s werelds beroemdste wildparken, u gaat het allemaal ontdekken!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Namib woestijn + Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein en Damaraland - Etosha National Park – echte safari beleving! - Popa Falls - Kalahari woestijn

   VANAF € 3.085,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 26-daagse safari "Namibië & Botswana hoogtepunten" 

   Deze fascinerende en complete rondreis door deze bijzondere en totaal verschillende landen is een regelrecht cadeautje voor de echte avonturiers en liefhebbers. Naast het ruige landschap van Namibië en het groene achterland van Botswana hebben beide landen nog veel meer te bieden. Van woeste woestijnen  tot aan ’s werelds beroemdste wildparken, u gaat het allemaal ontdekken! Ga op zoek naar de Big Five in Etosha en Moremi of beklim de wereldberoemde dune 45 bij Sossusvlei, tijdens deze rondreis kan het allemaal! Verder kunt u tijdens deze afwisselende reis een bezoek brengen aan de authentiek Himba stam en alles leren over hun bijzondere leefwijze.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Namib woestijn + Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein en Damaraland - Etosha National Park – echte safari beleving! - Grootfontein – bushman!- Popa Falls - Okavango Delta - Makgadigadi zoutpannen - Moremi Game Reserve - Chobe National Park - Victoria Watervallen

   VANAF € 4.075,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 59-daagse selfdrive kampeersafari “Zuidelijk Afrika totaal”

   De naam van deze prachtige safari zegt het eigenlijk al, een complete selfdrive safari waarbij u diverse hoogtepunten van deze afwisselende en boeiende landen gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Pilanesberg National Park - Kaapstad en omgeving - Khama Rhino sanctuary - Makgadigadi zoutvlakten - Fish River Canyo

   >> Meer informatie