/
  • 19 daagse safari "Avontuurlijk Afrika"

  • << Terug naar overzicht Rwanda
   << Terug naar overzicht Uganda
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Een prachtige combinatiereis door Uganda en Rwanda
   • Ontdek de meren, savannes en groene heuvels van deze unieke landen
   • Ontmoet de gorilla’s en chimpansees in hun eigen groene habitat
   • Spot  de ‘Big Five’ tijdens de diverse safarimomenten
   • De perfecte reis voor de echte liefhebber!

   Safari rondreis "Avontuurlijk Afrika". Deze uitgebreide en gevarieerde rondreis ervaart u pas echt Uganda en Rwanda, ook wel de parel van Afrika (Uganda) en het land van de 1000 groene heuvels (Rwanda) genoemd. Dit zijn weliswaar zomaar twee bijnamen die worden gebruikt voor deze bijzondere safaribestemmingen, maar niets is minder waar.

   Tijdens deze prachtige combinatiereis ervaart u waarom Uganda en Rwanda nou zo bijzonder zijn. Van prachtige sprookjesachtige meren en weidse savanne vlaktes tot aan ondoordringbare regenwouden zoals Bwindi Impenetrable en Volcanoes National Park. Beleef de ervaring van uw leven tijdens een gorilla-tracking en ontmoet daarnaast de chimpansee in hun eigen prachtige groene omgeving. Tijdens deze fascinerende wandelingen gaat u ervaren hoeveel wij mensen op onze naaste verwanten lijken.

   Naast deze gorilla en chimpansee tracking bezoekt u tal van andere prachtige natuurgebieden en gaat u o.a. op zoek naar de “Big Five” tijdens traditionele safari momenten. Kortom, deze prachtige safarireis is voor de echte natuurliefhebber die naast actief bezig zijn vooral wilt genieten van al het moois dat Afrika te bieden heeft. Wij bieden u met deze veelzijdige rondreis de garantie dat u na afloop van u safari Afrika weer verlaat met een schat aan indrukken en unieke ervaringen.

   VANAF € 3.325,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen