/
  • 9 daagse safari "Bijzonder Rwanda"

  • << Terug naar overzicht 
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Ervaar Rwanda op haar mooist tijdens een avontuurlijke gorillatracking!
   • Sta oog in oog met de bijzondere chimpansees in Nyungwe Forest.
   • Zwemmen in het sprookjesachtige Lake Kivu.
   • Combineer deze korte Rwanda safari met o.a. Kenia, Tanzania of Zuid-Afrika.

   Bijzonder Rwanda, deze prachtige rondreis door Rwanda is net als onze “Rwanda hoogtepunten” zeer veelzijdig. Het verschil tussen deze twee prachtige reizen is met name de totale lengte van de reis. Dit maakt onze “Bijzonder Rwanda” uitermate geschikt om te combineren met andere prachtige safari landen zoals Uganda, Tanzania en/of Kenia.

   Rwanda is het land van de 1000 heuvels, prachtige valleien, berggorilla’s en chimpansees. Niet alleen staat Rwanda bekend om haar sprookjesachtige natuur, ook is het veelvoudig uitgeroepen tot Afrika’s schoonste land. U zult tijdens uw Rwanda rondreis weinig tot geen zwerfvuil tegenkomen.

   Daarnaast heeft Rwanda de beschikking over een prima wegennet en is alles goed en gestructureerd geregeld. Dit maakt het één van onze meest bijzondere bestemmingen en een heuse aanvulling op ons prachtige safari aanbod! Tijdens deze korte Rwanda safari maakt u kennis met o.a. de illustere en zeer bijzondere berggorilla’s en gaat u op een spectaculaire en avontuurlijke chimpansees tracking. . Kortom, een korte maar zeer bijzondere safari door Rwanda waarbij u een bezoek brengt aan een aantal onvergetelijke natuurparken!

   VANAF € 1.345,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen