/
  • 15 daagse safari "Rwanda hoogtepunten"

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Ontdek alle sprookjesachtige locaties van dit bijzondere land!
   • Ga op zoek naar leeuwen, olifanten en vele andere diersoorten!
   • Ervaar de chimpansees en gorilla’s tijdens spectaculaire jungletochten
   • Sta versteld van de schoonheid van Rwanda terwijl u geniet van de vele mooie parken!
   • Een onvergetelijke reis met alle hoogtepunten van Rwanda

   De safari rondreis Rwanda hoogtepunten. Rwanda is het land van de 1000 heuvels, dit is één van de meest voorkomende bijnamen voor Rwanda, en niets is minder waar! Rwanda is fascinerend en sprookjesachtig met overal waar u kijkt prachtig groene heuvels met daarop veel bedrijvigheid.

   Na een moeilijke periode in 1994 is dit vandaag de dag één van Afrika’s meest ontwikkelde en stabiele landen. Rwanda beschikt over een goed wegennet en is daarnaast uitgeroepen tot Afrika’s schoonste land, waarbij u tijdens uw reis niet tot nauwelijks zwerfvuil zult tegenkomen.

   Verder heeft Rwanda vele hoogtepunten waaronder een aantal zeer bijzondere nationale parken. Ga op zoek naar de vele dieren, waaronder leeuwen en olifanten, in het Akagera National park of beleef een echte chimpansees tracking in Nyungwe Forest. Dit is oost Afrika’s grootste aaneengesloten junglegebieden, een waar paradijs op aarde! Uiteraard kan een heuse gorilla tracking tijdens uw safari in Rwanda niet ontbreken. Kom oog in oog te staan deze illustere en bijzondere diersoort, waar wij ca. 98% DNA profiel mee delen. Sta versteld van de vele overeenkomsten die wij delen met deze indrukwekkende dieren. Kortom, een safari door Rwanda is in alle opzichten onvergetelijk en een ware Afrika beleving!

   VANAF € 2.595,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen