/
  • 16 daagse rondreis "De ultieme safari"

  • << Terug naar overzicht Tanzania
   << Terug naar overzicht Rwanda
   De bijzonderheden van deze reis:

   • Een fascinerende safari door Rwanda en Tanzania
   • Spot chimpansees, berggorilla’s en ‘The Big Five’ tijdens deze afwisselende reis!
   • Ontdek de savannevlaktes met de enorme kuddes van Tanzania
   • Laat u betoveren door de vele groene heuvels van Rwanda
   • Bepaal zelf uw eigen gewenste route

   De ultieme safari? Wat is er nou mooier dan twee uiteenlopende, doch prachtige safarilanden, met elkaar te combineren? Dat dachten wij ook toen wij deze fantastische reis uitwerkten. Veelvuldig geïnspireerd door onze klanten, waarbij de vraag regelmatig naar voren kwam of deze twee boeiende landen gecombineerd konden worden. Met deze inspiratie zijn we aan de slag gegaan en hebben een complete, veelzijdige en zeer fascinerende rondreis samengesteld. Beleef het beste van deze twee unieke landen!

   Ga op zoek naar onze illustere “neven” uit de bush, de chimpansees en berggorilla’s en ga op traditionele “Big Five” safari in ’s werelds meest bekende safarigebieden. Het samenbrengen van deze twee uiteenlopende landen geeft u de mogelijkheid om uw Ultieme safari te beleven. Rwanda, met haar prachtige groene heuvels, kenmerkende schoonheid en gastvrije bevolking. Tanzania daarentegen kenmerkt zich door haar prachtige weidse landschappen met o.a. de eindeloze goudkleurige savanne vlaktes van de Serengeti. Dit is samen met bijvoorbeeld de bekende Ngorongoro krater één van de vele hoogtepunten waar u op zoek zult gaan naar de “Big Five” en de vele andere dieren die hier leven.

   De overnachtingen zijn voornamelijk in sfeervolle lodges of echte safarikampen zodat u het ware Afrika gevoel beleeft. In dit voorbeeld reisprogramma hebben wij gekozen om deze rondreis in Rwanda te laten beginnen en in Tanzania te eindigen, maar andersom is ook mogelijk, graag adviseren wij hierin!

   VANAF € 3.025,00 per persoon

   >> Bekijk alle data & prijzen