/
  • 14-daagse "Shongololo treinreis Zuid-Afrika en Namibië"

  • << Terug naar overzicht Namibië of << Terug naar overzicht Zuid-Afrika
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Upington
   • Fish River Canyon
   • Kolmanskop & Lüderitz
   • Sossusvlei
   • Windhoek
   • Etosha

   Deze fantastische 14 daagse treinreis begint in Pretoria Zuid Afrika en eindigt in Swakupmond Namibië.   De eerste stop zal in Kimberley zijn om daar “die Groot gat” en een diamantenmijn te bezichtigen om vervolgens een mooie wandeling en heerlijke wijnproeverij in Upington mee te maken. Nadat u de grens bent overgegaan van Zuid Afrika naar Namibië bezoekt u de Fish River Canyon deze is naast de Grand Canyon de grootste in zijn soort.

   U bezoekt tevens enkele historische stadjes als Luderitz, Lomanskop en Keetmanshoop. Op dag 7 verblijft u in het fijne Sossusvlei lodge omgeven door de indrukwekkende duinen van Namib Naukluft Park. Er staat uitstapjes gepland naar Sesriem Canyon en de 170 meter hoge duin “45”. De trein vervolgt zijn weg naar de stilte van de Kalahari woestijn om een bezoek te brengen aan Windhoek. Op dag 10 komt u aan bij het wereldberoemde Etosha National Park waar u tevens zult overnachten en zich klaar kunt maken voor een fantastische gamedrive.

   De “Big 5” spotten is hier zeker een mogelijkheid naast het aanschouwen van al het andere prachtige wild dat Afrika te bieden heeft! Op dag 12 eindigt de treinreis in een stadje nabij Swakupmund genaamd Walvis Bay. U kunt vanaf hier, indien gewenst, de reis nog verlengen of vanaf Windhoek terug naar Nederland vliegen met een koffer vol aan ervaringen. Een unieke manier om Zuid Afrika & Namibië te ontdekken!

   Terwijl de trein doorrijdt overnacht u heerlijk in een sfeervolle treincabine welke werkelijk is voorzien van alle gemakken.. Zo heeft u onder andere beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet. Dit alles maakt dat u al het moois van Zuid Afrika & Namibië kunt ontdekken in ontspanning en luxe!    

   >> Bekijk alle data & prijzen