/
  • 22 daagse combinatiereis "Zuid-Afrika & Namibië hoogtepunten"

  • << Terug naar overzicht
   De bijzonderheden van deze reis: 

   • Ontdek de onontdekte delen van Zuid-Afrika en Namibië
   • Begin of eindig in de moederstad, Kaapstad!
   • Beleef en geniet Kaapstad's culinaire achterland
   • Geniet in bepaalde periodes van het jaar van de bloemenpracht

   Deze prachtig samengestelde reis brengt u naar een veelzijdig en grotendeels onbekend gedeelte van Zuid-Afrika en Namibie. U bezoekt namelijk de regio rondom Kaapstad, de Westkust, de Kalahari Woestijn met haar bijbehorende National Parks. Zo ook een prachtig wildpark waar u op zoek kunt gaan Kalihari leeuw met zwarte manen, de cheeta, bruine hyena, wilde kat, springbok, gnoe, hartebeest en honingdas. Deze route brengt u zowel langs de bekende als de onbekende pareltjes van Zuidelijk Afrika.

   Vanaf Zuid Afrika rijdt u verder naar Namibië. Hier maakt u onder andere een bezoek aan de fascinerende Fish River Canyon en het spookdorp Kolmanskop bij Luderitz. Kortom deze reis is niet alleen veelzijdig en avontuurlijk, het geeft u ook nog eens de kans om Afrika’s meest bijzondere locaties op uw eigen gemakje te ontdekken terwijl u in uw eigen voertuig van locatie naar locatie rijdt. De accommodaties zijn een leuke mix van middenklasse lodges, veelal op unieke locaties.

   De variatie in zowel het programma alsmede in accommodatietype gaat er voor zorgen dat deze reis onvergetelijk zal zijn. Deze reis is ook op basis van kamperen te ondernemen mocht u nog meer avontuur willen! Graag adviseren wij hierin.

   VANAF € 2.095,00 per persoon 

   >> Bekijk alle data & prijzen