/
  • 11 daagse "Fotosafari Tanzania"

  • << Terug naar overzicht
   Hoogtepunten van uw safari:

   • Lake Manyara National Park
   • Serengeti National Park
   • Ngorongoro Crater

   Deze prachtige safari hebben wij geheel op maat met FotoClass samengesteld en geeft garantie op het beleven van de ultieme Afrika rondreis. U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis Afrika’s mooiste en beroemdste wildparken. Geniet van de eindeloze grasvlaktes in de Serengeti en ervaar de sprookjesachtige bossen van Lake Manyara. Sta versteld van het vele wild in de Ngorongoro krater en de mooie landschappen en fascinerende lokale stammen onderweg.

   We hebben deze reis zo samengesteld dat er voldoende tijd is om de vele unieke locaties in de wildparken te zoeken en te genieten van al het moois deze te bieden hebben. We hebben bewust gekozen voor een drietal wildparken, waarbij we het verblijf in zowel Manyara als in de Ngorongoro krater zo kort mogelijk hebben gehouden. Hierdoor is er ruimte ontstaan om het verblijf in en rondom de Serengeti zo lang mogelijk te maken, aangezien dit verreweg het hoogtepunt van deze bijzondere safari zal worden.

   Het verblijf in de Serengeti hebben wij doelbewust opgesplitst, om afwisseling in het programma te houden en de kans op het zien van de grote trek zo groot mogelijk te maken. Normaal gesproken zal in deze periode van het jaar de grote trek van duizenden gnoes en zebra’s in het zuidelijke deel van het park plaatsvinden (Ndutu). Een unieke kans en een garantie op de meest spectaculaire safari moment. Speur tussen deze enorme kuddes van duizenden dieren naar de vele katachtige die het hele jaar hebben gewacht op dit moment.

   U heeft tijdens de gehele safari de beschikking over twee 4x4 voertuigen met ieder een eigen professionele lokale gids en instructeur. Deze voertuigen beschikken over een zogenaamde pop-up roof, zodat u kan staan tijdens de safari en zodoende nog beter kan genieten en uiteraard de mooiste foto’s kunnen schieten!

   € 4.449,00 per persoon (incl. KLM retour vlucht) 

   >> Bekijk alle data & prijzen