Karen Blixen Museum

Kenia reizen

Mogelijke activiteiten:


Karen Blixen Museum

Karen Blixen museum was eens het belangrijkste deel van de boerderij van de Deense auteur Karen en haar Zweedse man baron Bror von Blixen Fincke. Het museum bevindt zich op ongeveer 10km afstand van het stadscentrum en is echt een onderdeel van de Keniaanse geschiedenis.

U waant zich in een ander tijdperk. De boerderij werd pas echt internationaal bekend wanneer de met Oscar’s bekroonde film “Out of Africa” uit kwam naar aanleiding van de autobiografie van Karen. Het museum is dagelijks geopend voor publiek van 9.30 – 18.00 uur (ook in het weekend en op feestdagen). Ook is er de mogelijkheid om het museum te verkennen met een gids (op aanvraag).

Stap Terug in de Tijd bij het Karen Blixen Museum met AVtours

AVtours nodigt u uit voor een culturele en historische reis naar het Karen Blixen Museum, gelegen op slechts 10 km afstand van het stadscentrum.

Dit museum was ooit het centrale punt van de boerderij van de beroemde Deense auteur Karen Blixen en haar Zweedse echtgenoot, baron Bror von Blixen Fincke.

De Geschiedenis van de Boerderij van Karen Blixen

Het Karen Blixen Museum, omringd door de prachtige Keniaanse landschappen, brengt u terug naar een ander tijdperk. De boerderij kreeg wereldwijde bekendheid na de release van de Oscarwinnende film “Out of Africa”, gebaseerd op de autobiografie van Karen Blixen.

Een bezoek aan dit museum is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de rijke geschiedenis van Kenia.

Ontdek het Leven van Karen Blixen

Tijdens uw bezoek aan het museum kunt u zich verdiepen in het leven en werk van Karen Blixen.

Het museum biedt een uniek inzicht in haar leven in Kenia en haar invloed op de Keniaanse cultuur en literatuur.

Museumbezoek met een Gids

Voor een nog rijker bezoek is er de mogelijkheid om het museum te verkennen met een gids.

Deze rondleidingen, op aanvraag beschikbaar, bieden diepgaande informatie en verhalen die u meenemen op een reis door het leven van Karen Blixen.

Bezoek het Karen Blixen Museum met AVtours

Het Karen Blixen Museum is dagelijks geopend voor het publiek van 9.30 tot 18.00 uur, inclusief weekenden en feestdagen.

AVtours zorgt voor een naadloze ervaring, van het vervoer tot de museumtour, zodat u optimaal kunt genieten van deze culturele schat.

Een Onmisbare Ervaring voor Cultuur- en Geschiedenisliefhebbers

Of u nu een liefhebber bent van literatuur, geschiedenis of gewoon de Keniaanse cultuur wilt ervaren, het Karen Blixen Museum is een onmisbare bestemming. Boek uw bezoek bij AVtours en beleef een onvergetelijke dag in het hart van Kenia’s culturele erfgoed.

Bezoek onze website voor meer informatie over het Karen Blixen Museum en andere culturele tours die wij aanbieden. Uw avontuur in de voetsporen van Karen Blixen wacht op u met AVtours!

Foto's