Contact

Contact opnemen met AV-Tours & Safaris

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 t/m 12:00.

Buiten deze kantoortijden kunt u ons uiteraard ook via info@avtours.nl of d.m.v. een contactformulier bereiken.

Contactgegevens

AV-Tours & Safaris

Leonard Springerlaan 303

7424 BA Deventer

 +31 (0)570 – 64 03 00

 info@avtours.nl

In welk land kunt u het beste op safari gaan in Afrika?

AV-Tours & Safari’s biedt reizen aan naar verschillende landen. U kunt met ons op reis naar Kenia, Tanzania, Uganda, Rwanda, Namibië, Botswana en Zuid-Afrika. Wij bieden ook gecombineerde reizen aan waar u meerdere landen bezoekt. Zo ziet u nog meer van al het moois dat Afrika te bieden heeft.

 • Kenia: Als u op zoek bent naar een veelzijdig land met verschillende hoogtepunten is Kenia zeker iets voor u. Wilt u meer weten over safari’s in Kenia? Kijk dan op onze pagina over Kenia en ontdek alle hoogtepunten die dit land te bieden heeft!
 • Tanzania: Er zijn vele natuurwonderen te zien in Tanzania. Wij brengen u tijdens uw reis naar Tanzania onder andere bij de Kilimanjaro, een van de hoogste bergen van Afrika, waar u schitterende foto’s van wild voor deze indrukwekkende besneeuwde berg kunt maken. Daarnaast kunt u uw reis naar Tanzania afsluiten door te ontspannen op het prachtige Zanzibar. U kunt hier meer lezen over safari’s in Tanzania.
 • Uganda: In Uganda kunt u niet alleen de big five spotten, u kunt ook de jungle en prachtige oerwouden van het land verkennen. De veelzijdigheid van Uganda zorgt er voor dat u heel veel verschillende dieren kunt spotten. Daarnaast heeft Uganda een aantal prachtige kratermeren waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt hier meer lezen over alle mogelijkheden van Uganda.
 •  Rwanda: Rwanda wordt ook wel het Indonesië van Afrika genoemd. In dit prachtige groene land kunt u onder andere gorilla’s en chimpansees zien. Een heel ander soort safariland dan de andere landen waar u op safari kunt. Hier vindt u meer informatie over safari mogelijkheden in Rwanda.
 • Namibië: De ruige, ongerepte natuur van Namibië biedt de ultieme kans om de big five in het echt te zien. Er is een grote diversiteit aan wilde dieren en er genoeg te ontdekken tijdens uw safari. De mogelijkheden die Namibië biedt vindt u hier.
 • Botswana: Gaat u liever naar een land dat minder toeristisch is? Dan is Botswana een echte aanrader. Dit land kent weinig Westerse invloeden en is heel geschikt om minder bekende plekken te ontdekken. Er is een hoge diversiteit aan wilde dieren dus er is zeker genoeg te zien. Meer informatie over een safari in Botswana vindt u hier.
 •  Zuid-Afrika: De mogelijkheden die Zuid-Afrika biedt zijn eindeloos. Voor jong en oud is er genoeg te zien in dit prachtige land. Zuid-Afrika biedt onder andere stranden, rivieren en bossen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een safari in Zuid-Afrika? Lees dan vooral hier verder.
Wat kost een safari in Afrika?

AV-Tours & Safari’s biedt de safari die bij u past. Wilt u graag een goedkope safari in Afrika? Of kiest u toch voor een luxe safari? Wij kunnen het reisaanbod voor u zelf samenstellen. Uw voorkeur kan bijvoorbeeld uitgaan naar slapen in een comfortabele tent of naar een luxe hotelovernachting. Dit is allebei mogelijk bij ons. De prijs van uw safari is onder andere afhankelijk van uw keuzes. Wij zullen u de beste safari bieden voor de beste prijs, die echt bij u past.

Wanneer is de beste tijd om op safari te gaan in Afrika?

U bepaalt zelf wanneer u op safari wilt gaan in Afrika. Wij bieden het hele jaar door reizen aan. Het is afhankelijk van waar u heen wilt en wanneer u op reis kunt gaan wat de beste tijd is voor uw reis. U kunt zelf informatie zoeken over de weersomstandigheden op uw favoriete bestemming in de periode waarin u op reis wilt.

Wat zijn belangrijke tips voor een safari in Afrika?

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de beste safari voor u. Door onze ervaring kunnen wij u veel tips en adviezen geven. Mathijs verdiept zich graag in de ideale reis voor u en staat altijd voor u klaar. U kunt eenvoudig contact met hem opnemen wanneer u tips wilt voor uw safari.

Daarnaast kunt u lezen over de ervaringen van anderen via de blog op onze website. Hier kunt u meer inspiratie opdoen voor uw eigen reis en lezen hoe anderen hun safari met AV-Tours hebben ervaren.

Heeft AV-Tours aanbiedingen lopen voor safari vakanties?

Last minute safari naar Afrika? Wij ontvangen graag uw reiswensen en stellen zo spoedig mogelijk een mooie last minute safari voor u samen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen werken wij namelijk, geheel ‘op maat’, een reisvoorstel voor u uit.  Daarbij adviseren wij u graag over:

 • de route en lengte van uw reis
 • de te bezoeken wildparken en accomodaties
 • het boeken van vluchten
 • het afsluiten van verzekeringen

Kortom het gehele reispakket kan door ons, ook op zeer korte termijn, worden verzorgd, zodat u geheel ontspannen van uw last minute safari kunt genieten. De genoemde reizen op deze website zijn bedoeld als leidraad en inspiratie. AV Tours & Safaris is ervan overtuigd dat wij ook uw last minute safari tot een unieke en onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Zijn de prijzen inclusief vlucht?

Wij geven u als klant een eerlijk beeld van de mogelijkheden en daarbij geven we u natuurlijk de vrijheid om zelf keuzes te maken. Waar de een geen probleem heeft met een overstap heeft de ander dat liever niet. Maatschappij voorkeur, voorkeur tussen nacht- en dagvlucht, om die reden willen wij u nergens toe verplichten.

Op de speciale fotosafari’s na zijn vluchten dan ook optioneel, waarbij wij natuurlijk graag adviseren!
Wij hebben met diverse maatschappijen contracten en kunnen vaak soepele voorwaarden hanteren (lange vluchtopties bijvoorbeeld)

Is mijn boeking direct definitief?

Nee hoor, wij nemen altijd nog vooraf contact met u op om de details en exacte wensen af te stemmen. Pas daarna ontvangt u eerst een vrijblijvend optie, waarna u op uw gemak een beslissing kunt maken.

Noodnummer

In geval van nood zijn wij 24/7 bereikbaar op 06-23261115. Gebruik dit nummer alleen voor zeer urgente zaken.

Laat een berichtje achter

AV-Tours & Safaris (KvK nr. 08129968) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”