/
  • U bent hier:
   Home Vakantie Afrika
  • Vakantie naar Afrika?

  • Prachtige zonsondergang tijdens een vakantie in Afrika.

   Vakanties in Afrika, AV-Tours & Safari's organiseert al ruim 20 jaar geweldige vakanties naar Afrika. Kleinschaligheid en onze persoonlijke visie zijn voor vele de voornaamste reden om voor ons te kiezen. Daarnaast kennen wij, door onze jarenlange ervaring, de mooiste en indrukwekkendste plekken en de beste gidsen.

   Groepsvakanties naar Afrika

   Door ons diverse aanbod hebben wij voor iedereen een geschikte Afrika vakantie. Daarnaast garanderen wij dat tijdens onze groepsvakanties naar Afrika een voertuig uit maximaal 8 personen bestaat en houden wij rekening met de samenstelling van deze groepen. Daarom zijn deze groepsvakanties geschikt voor jong tot oud. Ons brede aanbod aan groepsvakanties biedt voor ieder wat wils, of u nou een liefhebber bent van cultuur, natuur of ontspanning. U bent ervan verzekerd dat onze reizen kleinschalig en persoonlijk zijn. 

   AV-Tours & Safari's biedt groepsvakanties aan naar de volgende bestemmingen:

    

   Individuele vakanties naar Afrika

   Wij hebben een selectie gemaakt van vakantie in Afrika die bestaan uit diverse safari- en strandbestemmingen. Door onze ruime ervaring, hebben wij prachtige Afrika vakanties weten samen te stellen met de juiste balans tussen ontspanning, cultuur en avontuur. Wij hebben met zorg een divers aanbod van voorbeeld vakanties in Afrika voor u samengesteld. Deze zijn direct te boeken, maar ook geheel naar wens aan te passen en zijn geschikt voor kleine tot grote groepen.

   AV-Tours & Safari's biedt Afrika vakanties aan naar de volgende landen:

    

   Afrika vakantie op maat 

   Naast ons diverse aanbod aan groeps- en individuele vakanties is het bij AV-Tours ook mogelijk om uw eigen Afrika vakantie op maat samen te stellen. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u geheel naar wens uw eigen Afrika vakantie ontwerpen. Het is zelfs mogelijk om voor Nederlandse reisbegeleiding te kiezen. Wij zullen u zoveel mogelijk adviseren en inspireren om tot een geweldig resultaat te komen. Wanneer u uw droomreis heeft samengesteld, kunnen wij zelfs met u op zoek gaan naar andere belangstellende om een mooie groep samen te stellen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit zelf in te vullen. 

    

  • Populaire groepsvakanties in Afrika:

  • Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • 14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

  • Deze 15-daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

   "Veelzijdig Uganda"

   "Veelzijdig Uganda"

   Deze 15-daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

  • Populaire individuele vakanties in Afrika:

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer