Foto safari's

Filter reizen op

Foto safari's

AV-Tours is uw partner voor onvergetelijke foto safari’s naar de prachtige landen Kenia en Tanzania. Wij nodigen u uit om de wonderen van de Afrikaanse wildernis te verkennen en de adembenemende schoonheid van deze regio te ervaren tijdens onze groepsreizen.

Onze foto safari’s zijn ontworpen om u onder te dompelen in de magie van de Afrikaanse wildernis, terwijl u profiteert van het gezelschap en de kameraadschap van gelijkgestemde reizigers. Of u nu een doorgewinterde natuurfotograaf bent of gewoon een passie heeft voor wilde dieren, onze tours zijn geschikt voor alle niveaus van ervaring en bieden een perfecte balans tussen avontuur, ontspanning en het vastleggen van prachtige beelden.

Tijdens uw safari zult u worden begeleid door ervaren gidsen en experts in de lokale fauna en flora. Samen met hen zult u op zoek gaan naar de iconische ‘Big Five’ – leeuwen, olifanten, buffels, neushoorns en luipaarden – evenals een schat aan andere dieren zoals giraffen, zebra’s, nijlpaarden en talloze vogelsoorten. We zorgen ervoor dat u de meest verbazingwekkende ontmoetingen en close-up momenten zult beleven, allemaal terwijl u de ethische principes van natuurbehoud en verantwoord toerisme respecteert.

Bij AV-Tours staan uw comfort en veiligheid voorop. We werken samen met eersteklas accommodaties en bieden goed uitgeruste voertuigen voor uw safari’s. Onze deskundige gidsen zorgen ervoor dat uw reis soepel verloopt en dat u kunt genieten van elke seconde van uw avontuur in Kenia en Tanzania.

Wij geloven dat foto safari’s niet alleen spectaculaire beelden opleveren, maar ook een diepere waardering en bewustzijn creëren voor de noodzaak om onze prachtige natuurlijke omgeving te beschermen. Daarom streven we ernaar om ecotoerisme te bevorderen en duurzame praktijken toe te passen tijdens al onze reizen.

Bent u klaar om de Afrikaanse wildernis te verkennen en herinneringen voor het leven te creëren? Sluit u dan aan bij AV-Tours op onze foto safari’s naar Kenia en Tanzania. Verlies uzelf in de prachtige landschappen, bewonder de majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat en laat uw camera de schoonheid vastleggen die uw hart zal doen zingen.

Ontdek de pure schoonheid van Kenia en Tanzania met AV-Tours. Uw ultieme foto safari-avontuur wacht op u!

Overzicht van onze Foto safari's

 • Fotosafari Tanzania

  • 11 dagen / 10 nachten
  • Tanzania reizen
  Hoogtepunten van uw safari: Lake Manyara National Park Serengeti National Park Ngorongoro Crater Deze prachtige safari hebben wij geheel op maat met FotoClass samengesteld en geeft garantie op het beleven van de ultieme Afrika rondreis. U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis Afrika’s mooiste en beroemdste wildparken. Geniet van de eindeloze grasvlaktes in de Serengeti en ervaar ...
  vanaf € 5365
 • Kenia Masai Mara fotosafari

  • 13 dagen / 12 nachten
  • Kenia reizen
  Fotosafari van je leven Welkom bij onze met zorg samengestelde 13-daagse fotosafari, gericht op de één van ’s werelds bekendste wildparken, de adembenemende Masai Mara. Wij hebben een prachtige reis samengesteld voor alle mensen die er van dromen dit spectaculaire wildpark van dichtbij en in z’n geheel te beleven. We gaan op zoek naar de ...
  vanaf € 4750
 • 15 daagse “Foto safari Uganda”

  • 15 dagen / 14 nachten
  • Oeganda reizen
  De bijzonderheden van deze reis: Neushoorn tracking bij Ziwa Rhino Sanctuary Leer fotograferen op een ontspannen en gezellige manier Ontmoet chimpansees in hun natuurlijke omgeving De kans om in korte tijd zoveel mogelijk van te bijzondere land te ontdekken en de “Big 5″en chimps te spotten! Kom oog in oog te staan met de illustere ...
  vanaf € 5700
 • Kenia fotosafari

  • 15 dagen / 14 nachten
  • Kenia reizen
  Fotosafari van je leven Deze prachtige safari hebben wij geheel op maat voor FotoClass samengesteld en geeft garantie op het beleven van de ultieme Afrika rondreis. U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis Kenia’s absolute hoogtepunten en beroemdste wildparken. Geniet van de de veelzijdigheid van de Masai Mara, laat u overweldigen door het magnifieke beeld van ...
  vanaf € 5995