/
  • U bent hier:
   Home Safari Afrika
  • Safari Afrika

  • Tijdens een Safari in Afrika kunt u kennis maken met deze olifanten..

   Safari in Afrika? Door onze ervaring, ruim 20 jaar, met Afrika safari's weten wij de mooiste plekken, beste accomodaties en meest ervaren gidsen. Bij al onze reizen staat de kleinschaligheid en hoge kwaliteit voorop en dit spreekt veel mensen aan!

   Groepsreizen in Afrika:

   Wij hebben door onze ervaring met reizen in Zuidelijk- en Oostelijk-Afrika een divers aanbod aan verschillende bestemmingen en routes kunnen samenstellen. Door deze diversiteit kunnen we een breed aanbod aan safari reizen aanbieden die geschikt zijn voor jong en oud. Onze reizen zijn gevarieerd met een goede afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning. 
   Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze groepsreizen de kleinschaligheid en intimiteit behouden. Daarom garanderen wij dat de groep uit maximaal 8 personen per voertuig bestaat.

   AV-Tours & Safari's biedt groepsreizen aan naar de volgende landen:

   Individuele rondreizen in Afrika:

   Naast onze groepsreizen is het ook mogelijk om met uw eigen gezelschap een safari reis naar Afrika te boeken. Dit geeft u de vrijheid om geheel naar uw wensen met een groep vrienden, familie of collega's een prachtige ervaring te beleven. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij met zorg voorbeeldreizen samengesteld. Deze reizen zijn op individuele basis te boeken, maar ook in groepjes van 4, 6 of 8 personen. Deze groepjes kunt u zelf samenstellen, maar ook wij kunnen dit voor u doen!

   AV-Tours & Safari's biedt reizen aan naar de volgende landen:

    

   Reizen op maat:

   Wilt u uw eigen reis samenstellen? Dat kan bij AV-Tours! Wij kunnen geheel vrijblijvend voor u een reis op maat maken. Deze is helemaal gemaakt naar uw eigen behoeften en wensen. Wij kunnen u adviseren en inspireren om tot een geweldige vakantie te komen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om met uw eigen groep(je) deze reis te maken of dat wij samen met u op zoek gaan naar andere belangstellenden. Zelfs Nederlandse reisbegeleiding is een optie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

    

  • Populaire groepsreizen:

  • Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • 14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

  • Deze 15-daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

   "Veelzijdig Uganda"

   "Veelzijdig Uganda"

   Deze 15-daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een groepsreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

  • Populaire individuele rondreizen:

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer