/
    • U bent hier:
      Home Safari ervaringen
    • Anderen over AV-Tours en Safaris

    • 9,0 Gebaseerd op 150 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl. 99% van de reizigers beveelt AV-Tours en Safaris aan!
      Reisaanbod 8,9
      Persoonlijke aandacht 9,2
      Maatwerk en flexibiliteit 9,2
      Klantvriendelijkheid 9,3
      Bereikbaarheid 9,1
      Informatie verstrekking 9,1
      Nakomen afspraken 9,2
      Website 8,8
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,7
      Route tijdens de reis 8,8
      Algemene beoordeling van uw safari 9,2

    • Safari ervaringen

    • Geen voornaam beschikbaar 16-03-2019
      Reizen op maat in Uganda
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 7,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,4
      We hebben een fantastische reis gehad waarin er ruimte was voor onze eigen invulling. We hebben erg genoten, bedankt voor de goede service!
      J 13-03-2019
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,2
      Boven verwachting! De extra upgrade naar de luxe kamer aan zee ter gelegenheid van mijn mans jubileum was zo fijn. We hebben ontzettend genoten. De reis verliep rimpelloos. Een onvergetelijke ervaring. De safari met 4 personen en de zeer ervaren gids was bijzonder. Ook het hotel in Stone town is een aanrader! Dank jullie wel. Wanneer we weer plannen hebben voor Afrika weten we jullie te vinden.
      Lia 28-02-2019
      Reizen op maat in Tanzania
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 7,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,9
      Geweldige ervaring, alles prima geregeld. De combinatie strand, safari en Stone Town erg leuk. Accomodaties geweldig. Safari met prive gids en auto echt om nooit te vergeten.
      Alles wat belooofd was is nagekomen en dat heb ik nog niet vaak meegemaakt.
      Rob 13-02-2019
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 7,0
      Maatwerk en flexibiliteit 5,0
      Klantvriendelijkheid 8,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 7,0
      Nakomen afspraken 6,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 7,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 7,3
      We hebben een prima vakantie gehad die wij via secret escapes hadden geboekt. Het resort was prima. Het eten was daar vaak niet van een goede kwaliteit( lauw of koud eten) De safari was een heel bijzondere ervaring.
      Eddy en Rita 12-02-2019
      Individuele rondreis in Rwanda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 10,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 10,0
      Route tijdens de reis 10,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,8
      Het was onze 2e Afrikareis met AV Tours, en weer hebben wij een onvergetelijke reis beleefd. Die was nochtans slecht begonnen, door problemen met het vliegtuig konden wij pas met 36 uur vertraging vertrekken. En hier een hele dikke pluim voor AV Tours en hun plaatselijke agent : in enkele uren tijd werd onze reis voor een stukje geherorganiseerd zodat wij toch de volle tijd van alle parken hebben kunnen genieten. Het spotten van al deze dieren in hun natuurlijke omgeving blijft een schitterende ervaring en de wandeltochten in de bush op zoek naar primaten zijn een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk is de ontmoeting met de gorilla's hier het absolute hoogtepunt, de realiteit overtrof nog de verwachtingen.
      Deze reis gaf ons daarnaast ook een kijk op Rwanda, een land met een prachtige natuur en een heel vriendelijke bevolking.
      Dit was zeker een reis waar we nog lang van gaan nagenieten.
      benedicte 08-02-2019
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 7,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 7,0
      Gemiddelde cijfer: 8,2
      via secret escapes geboekt en prima ervaring
      Lgement reef en beach was ok.normaliter reizen wij een hogere categorie (en dus was zeker het eten van een iets anders nievuea maar zeker OK) maar de ligging was prachtig. We hadden wat moeite met het groot aantal aanwezige Nederlanders.
      Maar op zich was alles prima, pria transfers enz
      klaas 05-02-2019
      Reizen op maat in Tanzania
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 8,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,5
      Prachtige safari waarbij wij alle mogelijk denkbare dieren hebben gezien dus ook de big five. Dit is vooral te danken aan de scherpe blik en de deskundigheid van onze gids Abdullah. Wat betreft de accommodaties viel alleen Country Lodge tegen. (vooral eten viel tegen)Ik weet niet of er een prijsverschil zit tussen deze lodge en Farm of Dreams maar wij hadden achteraf gezien liever 2x Farm of Dreams gehad (persoonlijke aandacht.eten en huisje was echt top)
      Christine 28-01-2019
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht n.v.t.
      Maatwerk en flexibiliteit n.v.t.
      Klantvriendelijkheid n.v.t.
      Bereikbaarheid n.v.t.
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken n.v.t.
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,8
      We moeten kritisch zijn. Het was fantastisch !!
      Orlando 13-01-2019
      Individuele rondreis in Kenia
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 7,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 7,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 7,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,2
      Thank you for the warm welcome back to the Netherlands!

      This round-trip through Kenya was an amazing, magical adventure. Not only did we tick off all the big 5, but we also got to see many different wildlife habitats and to explore them in different ways - by car, boat and even walking next to the giraffes or many birds.

      Overall we slept in really nice lodges, although our favorite will remain the Tumbili Cliff Lodge, where we also celebrated Dante's birthday. The staff friendliness combined with the amazing setting really made it special.

      The route that we planned was also super special, with a good combination of landscape and different types of wildlife. All parks were special and very well chosen, although Samburu at the start really made a great impression, together with the lake areas.

      There were a couple of minus points as well. Of course, it was not good to have Sanne sick during the trip (although this is not the first time it happens), but she could still enjoy it.

      Something that was harder for us were the schedules and time spent in the car, specially compared to the program. Our guide/driver often referred to the African time.
      From the start we began to wake up at 5h-5h30 and, almost with no stops, we were mostly arriving at destinations at 15h for lunch, before heading into safari. So to be honest, there was not much downtime to relax, or enjoy the swimming pool. I left Dante and Sanne at the lodge a few times, so that they could relax and I would finish the plan by myself.

      I can't tell how much of it was linked to our guide/driver, or to the program in itself. The driver was extremely careful, took really good care of Dante, although I think that he was too busy with the driving element, compared to guiding us, especially when we were outside the parks. I think the distances were heavy for him and hence it took him longer to get to places.
      The day before and after we stayed at the Ark were extremely confusing with wrong instructions, useless and non-stop driving. It's as if getting to the end goal was more important than the experience.

      I also found it a shame that we couldn't stop anywhere outside the parks. I wanted to discover more about the Kenyan culture, but apparently we could not even stop to explore smaller villages due to security concerns from the driver. I didn't expect that in Kenya.

      As a summary, this was a brilliant location and we are still excited to think of all the experiences we had. We feel that the execution was above average, but could have been better prepared and executed locally.
      Annemiek en Gerard 11-01-2019
      Groepsreis in Kenia
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,4
      Rondreis met Nederlands talige reisbegeleiding door een zeer mooi en enerverend land. Deze reis is op speciaal verzoek van georganiseerd er was namelijk geen reis met nedtalige begeleiding omstreeks de kerst. We kunnen deze reis aan iederen aanbevelen. Met speciale dank aan het team van AV tours en Mary in Nairobi
      Marlijn 07-01-2019
      Familiereis in Uganda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 10,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 9,4
      Onze eerste Afrika ervaring met onze kinderen van 7, 10 en 12 is er een geworden om nooit te vergeten. Wat een fantastisch mooi land is Uganda. Prachtige natuur, vriendelijke mensen, echt genieten!

      Het contact met AV Tours was erg prettig.
      Bij het samenstellen van de reis is er goed geluisterd naar onze wensen en is er rekening gehouden met onze kinderen. AV Tours heeft onze reis super goed geregeld!