/
    • U bent hier:
      Home Safari ervaringen
    • Anderen over AV-Tours en Safaris

    • 9,1 Gebaseerd op 122 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl. 98% van de reizigers beveelt AV-Tours en Safaris aan!
      Reisaanbod 8,9
      Persoonlijke aandacht 9,3
      Maatwerk en flexibiliteit 9,2
      Klantvriendelijkheid 9,3
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,1
      Nakomen afspraken 9,2
      Website 8,8
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,7
      Route tijdens de reis 8,9
      Algemene beoordeling van uw safari 9,2

    • Safari ervaringen

    • Peter 17-09-2018
      Individuele rondreis in Namibië, Botswana
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking n.v.t.
      Nakomen afspraken 9,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,8
      Juist terug van een fantastische reis door Namibië en Botswana; samen met vrienden in twee auto's met daktent. Reis op onze wensen afgestemd en in goed overleg samengesteld door Hannes en Mathijs en met inbreng van wat eigen suggesties. Goeie opbouw waardoor er tot het einde volop te genieten was; SUPER!!
      Kim 21-08-2018
      Individuele rondreis in Uganda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 7,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,9
      Het was een hele mooie, veelzijdige reis. We hebben een privéreis met chauffeur door Uganda gedaan, van 20 dagen. Het land heeft heel veel te bieden. AV tours heeft een mooie reis voor ons uitgestippeld, waarbij bijna alles wat wij wilden zien aan bod kwam. De chauffeur, die tegelijkertijd ook gids was, had veel kennis van de dieren en het land zelf, maar was niet altijd even spontaan in het zelf vertellen - we moesten er vaak zelf naar vragen. Als wij suggesties hadden die afweken van het programma, was dit voor onze gids geen probleem. Wij hebben bijvoorbeeld ter plekke de chimpansee habituatie nog omgezet naar een gewone chimpansee tracking, omdat wij van o.a. rangers en de andere tourgids hadden gehoord dat de kans dat je chimpansees zag bij de habituatie veel kleiner was (50%) dan bij een gewone tracking. De accommodaties voldeden vaak boven onze verwachtingen. Bij elkaar een hele mooie ervaring, met dank aan AV Tours.
      Geen voornaam beschikbaar 19-08-2018
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,9
      Alles was van A tot Z uitstekend geregeld!
      Fijn om op deze manier met onze kinderen een onvergetelijke reis te kunnen maken
      Chantal 18-08-2018
      Familiereis in Zuid-Afrika
      Reisaanbod 10,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 10,0
      Informatie verstrekking n.v.t.
      Nakomen afspraken 10,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 10,0
      Route tijdens de reis 10,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 10,0
      Uitgebreid tijd en aandacht voor onze wensen. AV tours gaat door tot alles naar wens is. Voor en na de reis contact. Gewoonweg super geregeld!
      otto 18-08-2018
      Reizen op maat in Namibië
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 7,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,2
      Reiswensen werden prima vertaald in keuze lodges
      Remco 14-08-2018
      Familiereis in Tanzania
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 10,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,7
      Een onbeschrijfelijke ervaring. Dankzij onze geweldige chauffeur (Abdallah / Dulles) alles gezien. Accommodaties lagen op perfecte locaties waardoor elke dag een fijne afsluting had en we nog volop van het wild blijven genieten.
      Edwin en Sanny 12-08-2018
      Reizen op maat in Kenia
      Reisaanbod 10,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 10,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 10,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 7,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 9,3
      De hele reis was fantastisch! Simon onze driver en gids was vriendelijk, behulpzaam en wist veel. Respect voor zijn rijkunsten in Kenia. Een mooie afwisselende reis waar we veel gezien hebben. Sommige ritten waren wel erg lang tussen diverse locaties, maar als het goed is heeft Simon dat teruggekoppeld.
      Adriaan 07-08-2018
      Familiereis in Kenia
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 8,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 7,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 7,9
      Prachtige safari met goede minibusjes met uitstekende en goed verstelbare stoelen. Helaas werden we niet om 07.00 uur van het hotel opgehaald maar pas op 7.45 uur.
      De reisduur tussen de verschillende lodges/tentenkampen was (te) lang. Bij Olumara waren ze niet op de hoogte dat we twee familietenten voor 4 personen elk geboekt hadden. Uiteindelijk is er een vierde bed in een driepersoonstent bijgezet. Dit ging maar was wel wat aan de krappe kant.
      Verder werden we verrast dat we op de gamedrives de eerste 5 kilometer niet met open dak mochten rijden omdat dit priveterrein was.
      Ondanks bovenstaande opmerkingen was het een prachtige safari en hebben we veel gezien en genoten.
      Maarten 30-07-2018
      Reizen op maat in Kenia
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 7,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 7,0
      Route tijdens de reis 6,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,0
      Geweldige reis op maat met een geweldige gids/driver (Patrick). Wel veel verschil in het niveau van verblijven: Kibo en Olumara echt heel goed, Voi Wildlife lodge een hotelkamer (prima maar erg ongezellig) ipv. de tent zoals afgesproken, Naivasha Crescent echt beneden de maat (zowel vergane glorie tent als eten).
      Watersafari Naivasha (1 uurtje) is niet aan te raden, als je er bent ga dan fietsen of wandelen in Hell's gate. En houdt rekening met hele lange rijtijden iedere dag. Dus overal min. 2 nachten verblijven is aan te raden. Kibo lodge in Amboseli was echt geweldig!
      Jacqueline 25-07-2018
      Reizen op maat in Kenia
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis n.v.t.
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,2

      Our visit to the Masai Mara was a great succes and a wonderfull experience.
      Thank you AV-Tours, for the careful organization.
      It was perfect!

      We like to recommend our terrific guide to everyone who visits the Masai Mara: David Mathea
      He is a very professional guide and he made our safari a wonderfulp experience!
      David knows exactly how to track the animals down and that made the trip unforgettable.

      David has an answer to all the questions you have about animals and shares a lot of information about them. He analyses their behavior perfectly and knows his way in the Masai Mara like no other.
      Also David shows that he really cares for nature, and the people who live there.

      On top of that he is a very kind person to be with.
      He is help-full, has a good sense of humor and is very reliable.
      Thea 08-06-2018
      Groepsreis in Tanzania
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 8,9
      Ik heb een fantastische reis gehad.Ik was mee met FotoClass, we waren met een groep van 10 reizigers en 2 begeleiders. De rangers waren super, niets was ze te gek! Accommodaties waren geweldig. Als ik weer naar Afrika zou gaan, zou ik zeker eerst bij AV tours gaan kijken. Mathijs kan vol passie vertalen over Afrika.