/
    • U bent hier:
      Home Safari ervaringen
    • Anderen over AV-Tours en Safaris

    • 9,1 Gebaseerd op 84 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl. 100% van de reizigers beveelt AV-Tours en Safaris aan!
      Reisaanbod 8,9
      Persoonlijke aandacht 9,3
      Maatwerk en flexibiliteit 9,3
      Klantvriendelijkheid 9,4
      Bereikbaarheid 9,1
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,3
      Website 8,9
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,8
      Route tijdens de reis 8,9
      Algemene beoordeling van uw safari 9,3

    • Safari ervaringen

    • Jeroen 24-06-2017
      Reizen op maat in Zuid-Afrika
      Reisaanbod n.v.t.
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking n.v.t.
      Nakomen afspraken 9,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 9,1
      In 22 dagen met onze volwassen kinderen van Kaapstad naar Johannesburg gereisd, de reis volledig in overleg samengesteld, met voor ieder wat wils.
      Van safari's tot bungeejumpen en een fietstocht door een van de townships.
      Mathijs is hiervoor een avond thuis geweest en samen hebben we een reis samengesteld wat een mooie onvergetelijke vakantie is geworden met veel bijzondere herinneringen.
      aad 16-06-2017
      Reizen op maat in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 6,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 7,0
      Algemene beoordeling van uw safari 7,0
      Gemiddelde cijfer: 7,7
      te weinig cultuur, te weinig "dorpjes" / mensen heeft met het land c.q. aantal inwoners te maken. Te veel verschillende gidsen onze vaste gids. zeer prettig mens, was eigenlijk privé chauffeur. Voor diversen steeds een andere gids
      Kees 30-05-2017
      Individuele rondreis in Uganda
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 8,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 7,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,2
      Geen ervaring beschikbaar
      Marco 20-05-2017
      Individuele rondreis in Kenia
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,5
      We hebben weer enorm genoten van de reis, kijken er met heel veel plezier op terug. Helaas een dag geen safari kunnen doen ivm weer, misschien tip om dit stukje tijdens regenseizoen niet aan de bieden, is daar goed opgelost, maar toch vonden wij het jammer
      Anneke 20-03-2017
      Individuele rondreis in Tanzania
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 8,6
      Fantastische reis! Alles was uitstekend georganiseerd! Zeer vriendelijke, rustige gids/ chauffeur. Tanzania is een prachtig land, de parken zijn totaal verschillend. Omdat het laagseizoen was waren wij regelmatig de enige gasten in de accomodaties. Daarom zoude we in het laagseizoen liever voornamelijk kleinschalige lodges kiezen dat is dan minder ongezellig. Vliegen terug van de Serengeti naar Arusha is aan te raden.
      Rien 11-03-2017
      Individuele rondreis in Zuid-Afrika
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 9,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,1
      Zeer bizondere en avontuurlijke reis met verblijf in ook bizondere soms unieke accomodaties. Overal zeer gastvrij ontvangen en verzorgd
      Monique 13-02-2017
      Individuele rondreis in Uganda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 10,0
      Informatie verstrekking 10,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 9,0
      Route tijdens de reis 10,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,6
      Geweldige reis en onvergetelijke ervaringen (Chimpansees en Gorilla's. Uganda is een prachtig land. Onze chauffeur Lambert was echt geweldig. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
      Ellen 13-02-2017
      Reizen op maat in Uganda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 9,0
      Website n.v.t.
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 9,0
      Algemene beoordeling van uw safari 9,0
      Gemiddelde cijfer: 9,0
      Het was geweldig. We hebben genoten van het land, de (lokatie van de) accomodaties en onze gids Innocent. Natuurlijk zijn er ook wel dingen die wat minder zijn, maar deze worden ruimschoots gecompenseerd door de rest. Om met onze zoon te spreken: perfect bestaat niet.☺
      Wijnie 13-02-2017
      Individuele rondreis in Uganda
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 8,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 8,0
      Bereikbaarheid 8,0
      Informatie verstrekking 8,0
      Nakomen afspraken 8,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,0
      Prachtige reis en nog mooier dan ik had durven dromen.
      Alles klopte en de accommodaties waren adembenemend mooi. Ook hebben we heel veel dieren/vogels gezien en hadden we goed contact met de chauffeur.
      Wat een prachtige ervaring!
      Marjan 29-01-2017
      Individuele rondreis in Namibië, Botswana
      Reisaanbod 8,0
      Persoonlijke aandacht 7,0
      Maatwerk en flexibiliteit 8,0
      Klantvriendelijkheid 9,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking n.v.t.
      Nakomen afspraken 9,0
      Website 8,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 8,0
      Route tijdens de reis 8,0
      Algemene beoordeling van uw safari 8,0
      Gemiddelde cijfer: 8,2
      Onze rondreis door Namibië en Botswana was een geweldige ervaring. Het zelf reizen in de 4x4, de route, de ontzettend aardige mensen in Namibië en Botswana, het wild, de natuur, het kamperen etc etc
      Chris 23-01-2017
      Reizen op maat in Tanzania, Uganda
      Reisaanbod 9,0
      Persoonlijke aandacht 10,0
      Maatwerk en flexibiliteit 9,0
      Klantvriendelijkheid 10,0
      Bereikbaarheid 9,0
      Informatie verstrekking 9,0
      Nakomen afspraken 10,0
      Website 9,0
      Kwaliteit gekozen accommodaties 10,0
      Route tijdens de reis 10,0
      Algemene beoordeling van uw safari 10,0
      Gemiddelde cijfer: 9,5
      Wat een fantastische reis!!

      Wij zijn net twee weekjes terug van een geweldige reis door Uganda en Tanzania. Een reis die voor ons niet beter had kunnen zijn. Op wat kleine puntjes na (wat er ook bij hoort in Afrika haha) is alles perfect verlopen!

      We hadden vooraf zeer intensief contact met Marielle en Mathijs en nadat we alle wensen samen hadden besproken, diverse offertes hebben kunnen vergelijken, hebben we voor ons een uitstekende keuze gemaakt! De reis en de hele organisatie er omheen was perfect en wij hebben vele hoogtepunten mogen meemaken. De mirgration gezien!! wat is dat gaaf zeg! duizenden dieren rondom onze jeep, mooier kan haast niet! Verder hebben we zowel de chimpansees als de gorilla's mogen ervaren, iets om nooit meer te vergeten!
      Al met al zijn wij dus tevreden klanten en kunnen wij iedereen deze reis aanbevelen, wij zijn verliefd op het mooie Afrika en hopen snel (eerst weer even sparen) weer terug te mogen!

      Bedankt AV-Tours en hopelijk tot snel!