Marloth Park

Zuid-Afrika

Mogelijke activiteiten:


Marloth Park

Marloth Park is een natuurreservaat gelegen aan de zuidelijke grens van het Kruger National Park. Marloth heeft vier van de grote vijf met uitzondering van olifanten. Maar aangezien de krokodillenrivier de grens vormt tussen Marloth Park en het Kruger National Park, heeft u kans om olifanten te zien spelen in de rivier. Buffels, neushoorns en leeuwen zijn beperkt tot Marloth’s wildreservaat “Lions Spruit” waar de rest van het wild zoals de Kudu, Zebra, Giraffe, Blauwe gnoe, Nyala, Impala, Warthog en nog veel meer niet door hekken worden beperkt en vrij rondlopen tussen de eenheden die zijn gebouwd op 1500 hectare.

U kunt een wandeling maken langs de rivier of een mountainbiketocht maken op de vele onverharde wegen en het is ook een paradijs voor vogelaars. Gelegen tussen Malelane en Komatipoort kunnen twee toegangspoorten tot het Kruger National Park worden gebruikt. Krokodillenbrug poort (14 km) en Malelane poort (35 km). Activiteiten die kunnen worden ondernomen: Bush-ontbijt, gamedrives in Marloth en in het Krugerpark, nachtritten in het Kruger National Park, tijgervissen, quads, mountainbikes, micro-lightvluchten, Elephant Rides, Mozambique Tours, Swazi Tours, paardrijden, begeleide game wandelingen, golf en meer.

Marloth Park, gelegen aan de zuidelijke grens van het Kruger National Park in Zuid-Afrika, is een uniek natuurreservaat dat bezoekers een buitengewone ervaring in de wildernis biedt.

Marloth Park: Een Introductie

Marloth Park, gelegen aan de zuidelijke grens van het Kruger National Park, is een uniek natuurreservaat in Zuid-Afrika. Dit park biedt een bijzondere combinatie van natuurlijke schoonheid en wilde dieren, en is perfect voor diegenen die na een safari rust en natuur willen opzoeken.

De Wilde Bewoners van Marloth Park

In Marloth Park vindt u vier van de ‘Grote Vijf’: buffels, neushoorns, leeuwen en luipaarden. Dit maakt het reservaat een spannende bestemming voor natuurliefhebbers. Dankzij de nabijheid van de Krokodillenrivier is er ook een kans om olifanten te spotten.

Olifanten Spotten bij de Krokodillenrivier

De Krokodillenrivier vormt de natuurlijke grens tussen Marloth Park en het Kruger National Park. Bezoekers kunnen langs de rivier wandelen en genieten van het uitzicht op olifanten die in de rivier spelen.

Lions Spruit: Een Beschermd Wildreservaat

Binnen Marloth Park is er een speciaal gebied genaamd ‘Lions Spruit’ waar bepaalde wilde dieren, zoals leeuwen, veilig kunnen leven. Dit reservaat biedt een unieke kans om deze majestueuze dieren van dichtbij te zien.

De Vrijheid van het Wild

In Marloth Park zijn de dieren niet beperkt door hekken. Ze lopen vrij rond, wat zorgt voor een unieke interactie tussen mens en natuur. Bezoekers kunnen dieren zoals kudu’s, zebra’s, giraffen en impala’s zien terwijl ze door het park wandelen of fietsen.

Activiteiten in de Natuur

Marloth Park is ideaal voor natuurliefhebbers. U kunt wandelen langs de rivier, mountainbiken op de vele paden of vogels spotten. Het park is een paradijs voor vogelaars met een diversiteit aan vogelsoorten.

De Natuurlijke Schoonheid van Marloth Park

Het park is rijk aan diverse flora en fauna, en biedt prachtige uitzichten en serene landschappen. De natuurlijke schoonheid van Marloth Park is een belangrijke trekpleister voor bezoekers.

De Poorten tot het Kruger National Park

Marloth Park dient als een toegangspoort tot het Kruger National Park. Er zijn twee toegangspoorten dichtbij: de Krokodillenbrug en de Malelane poort, waardoor bezoekers gemakkelijk het grotere Kruger Park kunnen verkennen.

Krokodillenbrug en Malelane Poort

Deze poorten bieden snelle en gemakkelijke toegang tot het Kruger National Park, waar bezoekers de volledige safari-ervaring kunnen beleven.

Avonturen Binnen en Buiten Marloth Park

Naast de natuurlijke ervaringen in Marloth Park zelf, kunnen bezoekers ook deelnemen aan safari’s en nachtritten in het Kruger National Park, of genieten van activiteiten zoals vissen, quadrijden, en paardrijden.

Een Breed Scala aan Activiteiten

Marloth Park biedt een divers aanbod aan activiteiten, van rustige bush-ontbijten tot avontuurlijke gamedrives, nachtritten en andere spannende excursies.

Van Gamedrives tot Nachtritten

Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende soorten safari’s in zowel Marloth Park als het Kruger National Park. Deze variëren van traditionele gamedrives overdag tot spannende nachtelijke safari’s.

Unieke Avonturen in Marloth Park

Voor de avonturiers zijn er unieke activiteiten zoals micro-lightvluchten, tijgervissen en quadrijden beschikbaar in Marloth Park.

Accommodatie en Voorzieningen

Marloth Park biedt een breed scala aan accommodaties, van comfortabele huisjes tot luxe lodges, allen gelegen in de natuurlijke omgeving van het park.

Verblijf in de Wildernis

Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende soorten accommodaties in Marloth Park, allemaal bieden ze een unieke ervaring dicht bij de natuur.

H4: Eten en Drinken in Marloth Park

Er zijn verschillende eetgelegenheden in Marloth Park, waaronder de mogelijkheid om te genieten van een bush-ontbijt midden in de natuur.

Praktische Tips voor Bezoekers

Dit gedeelte biedt nuttige informatie voor bezoekers, inclusief de beste reistijd en tips voor een veilig en plezierig verblijf in Marloth Park.

Beste Reistijd en Reisadviezen

Advies over de beste tijd om Marloth Park te bezoeken en praktische reistips om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Veiligheid en Natuurbescherming

Informatie over hoe bezoekers veilig kunnen blijven in het park en hoe ze kunnen bijdragen aan de bescherming van de natuurlijke omgeving.

Marloth Park is een uitzonderlijke bestemming voor natuur- en wildliefhebbers, en biedt een unieke combinatie van rust, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Foto's