Solio Game reserve

Kenia reizen

Mogelijke activiteiten:


Reizen

In de volgende reizen bezoekt u deze bezienswaardigheid:


Solio Game reserve

Het Solio Game Reserve is een prachtig stukje wildernis in Kenia, gelegen aan de voet van Mount Kenya.
Dit reservaat is een toevluchtsoord voor wilde dieren en biedt een onvergetelijke safari-ervaring.

Solio Game Reserve staat bekend om zijn uitstekende natuurbeschermingsinspanningen en is een van de beste locaties in Afrika om bedreigde diersoorten te zien, zoals de witte en zwarte neushoorn. Het reservaat heeft met succes bijgedragen aan het behoud van deze majestueuze dieren en heeft momenteel één van de grootste populaties witte neushoorns ter wereld.

Naast witte neushoorns herbergt Solio Game Reserve ook een overvloed aan andere wilde dieren, waaronder buffels, giraffen, zebra’s, verschillende antilopensoorten, luipaarden en zelfs leeuwen worden er gespot. Het reservaat is de thuisbasis van een divers ecosysteem, bestaande uit open graslanden, acaciabossen en moerassen, die een ideale leefomgeving bieden voor deze dieren.

Het landschap van Solio Game Reserve is adembenemend mooi, met groene heuvels en uitgestrekte vlaktes die zich uitstrekken tot aan de horizon. De glooiende graslanden zijn een lust voor het oog en bieden een perfect decor voor het observeren van wilde dieren in actie.

Solio Game Reserve is een bestemming die je verbeelding prikkelt en heel mooi op de route ligt tussen Samburu, Meru NP en Mount Kenya in het noord/noordoosten en Nakuru en de overige Rift Valley gebieden in het westen.

Mogelijke activiteiten:

  • Gamedrives
  • Paard rijden
  • raften (Mount Kenya)
  • Wandelen

Foto's