Usambara Mountains

Tanzania reizen

Mogelijke activiteiten:


Usambara Mountains

De Usambara mountains, gelegen in het Lushoto district, zijn onderdeel van de Eastern Arc Mountains.  Dit is een ketting van geïsoleerde bergen van Zuid oostelijk Kenia tot Zuid westelijk Tanzania. Deze bergen zijn geschat op maar liefst 100 miljoen jaar oud en zijn een absolute “hot spot” als het gaat om biodiversiteit. De Usambara mountains zijn weelderig en groen met een woud dat het nodige aan flora en fauna heeft te bieden.

Dit gebied wordt daarom ook beschouwd als een waar vogelparadijs vanwege de vele verschillende soorten vogels die hier voorkomen. Bezoekers kunnen zich hier onttrekken aan de drukke steden en genieten van de prachtige natuur! Ook leent het gebied zich erg goed voor een prachtige wandeling.

Beleef de Ongerepte Natuur van de Usambara Mountains met AVtours

Bent u klaar om één van de meest adembenemende natuurgebieden van Tanzania te ontdekken? AVtours nodigt u uit voor een onvergetelijke reis naar de Usambara Mountains, gelegen in het Lushoto district.

Deze bergen, deel van de Eastern Arc Mountains, zijn niet alleen indrukwekkend vanwege hun leeftijd van 100 miljoen jaar, maar ook door hun buitengewone biodiversiteit.

Waarom de Usambara Mountains Bezoeken?

De Usambara Mountains zijn een schatkist van biodiversiteit. Dit gebied staat bekend om zijn weelderige, groene bossen vol met een rijke flora en fauna. Voor vogelliefhebbers is dit gebied een waar paradijs, dankzij de vele verschillende vogelsoorten die er te vinden zijn.

Ontsnap aan de drukte van de stad en dompel uzelf onder in de serene schoonheid van de Usambara Mountains.

Ontdek de Rijke Flora en Fauna

In de Usambara Mountains kunt u genieten van het wildleven in zijn natuurlijke habitat. Deze bergen bieden een unieke kans om een diversiteit aan planten en dieren te observeren die nergens anders ter wereld te vinden zijn.

Laat AVtours uw gids zijn in deze prachtige wereld van natuur.

Wandelen en Hiken in de Usambara Mountains

De Usambara Mountains zijn ideaal voor wandel- en hikeliefhebbers. De talrijke wandelpaden leiden u door adembenemende landschappen en bieden uitzichten die u niet snel zult vergeten.

Of u nu kiest voor een lichte wandeling of een uitdagende hike, de Usambara Mountains hebben voor ieder wat wils.

Vogels Spotten in een Natuurlijk Paradijs

Voor vogelliefhebbers is een bezoek aan de Usambara Mountains een must.

Het gebied staat bekend om zijn rijke vogelleven, met een verscheidenheid aan soorten die nergens anders in de wereld te vinden zijn. Neem uw verrekijker mee en bereid u voor op een onvergetelijke vogelspotervaring.

Waarom Kiezen voor AVtours voor Uw Reis naar de Usambara Mountains?

Bij AVtours begrijpen we de unieke aantrekkingskracht van de Usambara Mountains.

Onze reizen zijn speciaal ontworpen om u de beste ervaring van dit prachtige natuurgebied te bieden. Ons deskundige team zorgt ervoor dat uw reis comfortabel, veilig en onvergetelijk is.

Boek Uw Avontuur naar de Usambara Mountains

Bent u klaar voor een avontuur in de Usambara Mountains?

Bezoek onze website voor meer informatie over onze reizen naar dit prachtige gebied en reserveer vandaag nog uw plek. Laat AVtours u meenemen op een reis naar het hart van de Tanzaniaanse natuur. Uw avontuur in de Usambara Mountains wacht op u!