/
  • Rondreis door Zuid-Afrika

   Rondreis door Zuid-Afrika, iets voor u? Zuid-Afrika staat bekend om haar weeldigere en veelzijdige natuur. Door de diversiteit in ecosystemen zal jong en oud zich geen seconde vervelen tijdens een van onze rondreizen. Een rondreis kan u leiden door het Kruger National Park, maar ook langs de langgerekte stranden die de kust van Zuid-Afrika omvatten. Houdt u meer van al het natuurspektakel wat Zuid-Afrika te bieden heeft? Dan kunt ook het bos in, of de rivieren op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu meer voor een natuurlijke, of actieve rondreis gaat: één ding is zeker. U zult een onvergetelijke reis tegemoet gaan, die u oog in oog laat staan met de Zuid-Afrikaanse cultuur.

   U kunt bij ons de keuze maken tussen verschillende reisopties. Mis niks van de beste dingen die Zuid-Afrika te bieden heeft door te kiezen voor een 13- of 21-daagse rondreis langs alle hoogtepunten. Denk bijvoorbeeld aan het levendige Kaapstad, Swaziland of de Panorama-route. Wilt u met het gezin op pad? Dan bieden wij u een route aan die zich vooral richt op de safarimogelijkheden van Zuid-Afrika. Ontdek het immense natuurgeweld afgewisseld met verschillende activiteiten voor het hele gezin.

  • Voor (4x4) kampeersafari's en/of combinatiereizen tussen meerdere bestemmingen kunt u geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aanvragen. Wij nemen binnen 2 - 4 werkdagen contact met u op om uw persoonlijke reiswensen door te nemen.

   Aan de hand van uw persoonlijke reiswensen stellen wij geheel vrijblijvend een op maat gemaakt reisprogramma voor u samen. Daarbij kunt u de hieronder vermelde voorbeeldreizen ter inspiratie aanhouden.

   >> Vraag hier vrijblijvend uw op maat samengestelde reis aan!

  • 15-daagse safari " Zuid-Afrika hoogtepunten”

   De naam van deze prachtige safari zegt het eigenlijk al, een complete selfdrive safari waarbij u alle absolute hoogtepunten van dit afwisselende land gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving. Het zijn zomaar een aantal mogelijkheden die u tijdens deze complete reis heeft. De vrijheid van een selfdrive safari in combinatie met de prachtige natuur maakt Zuid-Afrika een geschikte bestemming voor jong en oud.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Soweto township - Drakensbergen - Lesotho - St. Lucia - Hluhluwe Imfolozi - Swaziland - Kruger Park e.o - Panoramaroute - Etosha

   VANAF € 1.065,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 16-daagse Malaria vrije rondreis "Kaapregio, Zuid-Afrika"

   Deze prachtig samengestelde reis brengt u naar een veelzijdig gedeelte van Zuid-Afrika, namelijk de regio rondom Kaapstad en de prachtige tuinroute. U bezoekt tijdens uw reis uiteraard deze fantastische wereldstad en de vele hoogtepunten die het te bieden heeft. U doet niet alleen bijzondere steden aan maar gaat ook op zoek de "Big 5"! En dit allemaal in een malaria vrij gebied.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kaapstad - Wijnlanden - Oudtshoorn - Addo Elephant NP - Tuinroute - Knysna - Mossel Bay - Hermanus 


   VANAF € 990,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Deze lezersreis door Zuid-Afrika is een prachtige ervaring.

   21-daagse "Zuid-Afrika hoogtepunten"

   Altijd al gedroomd van een prachtige rondreis door Afrika? Dan is dit uw kans! Ontdek en beleef het veelzijdige en spectaculaire Zuid-Afrika tijdens deze bijzondere self drive. Wandelen, lekker eten, fietsen,wild spotten, relaxen en cultuurproeven: ervaar het tijdens deze prachtige rondreis.

   Geniet van de absolute hoogtepunten van Zuid-Afrika en spot de vele dieren, waaronder de ‘Big Five’, tijdens avontuurlijke safari momenten. U brengt o.a. een bezoek aan het wereldberoemde Krugerpark en het spectaculaire Hluhluwe-Imfolozi wildpark. Daarnaast kunt u gaan genieten van de sprookjesachtige Drakensbergen, culinair genieten in en rondom Kaapstad en walvissen spotten in Hermanus. Kortom een veelzijdige reis voor de absolute liefhebber en een niet te missen kans om Afrika op haar mooist te ervaren!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Drakensbergen - St Lucia - Hluhluwe Imfolozi - Swaziland - Krugerpark e.o. - Panoramaroute  en aanvullend bij de 21 daagse reis ook nog; Kaapstad e.o. - Hermanus - Oudtshoorn - Tuinroute -

   VANAF € 1.375,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 22-daagse combinatiereis "Zuid-Afrika & Namibië”

   Deze prachtig samengestelde reis brengt u naar een veelzijdig en grotendeels onbekend gedeelte van Zuid-Afrika en Namibie. U bezoekt namelijk de regio rondom Kaapstad, de Westkust, de Kalahari Woestijn met haar bijbehorende National Parks. Zo ook een prachtig wildpark waar u op zoek kunt gaan Kalihari leeuw met zwarte manen, de cheeta, bruine hyena, wilde kat, springbok, gnoe, hartebeest en honingdas. Deze route brengt u zowel langs de bekende als de onbekende pareltjes van Zuidelijk Afrika. Vanaf Zuid Afrika rijdt u verder naar Namibie. Hier maakt u onder andere een bezoek aan de fascinerende Fish River Canyon en het spookdorp Kolmanskop bij Luderitz. Kortom deze reis is niet alleen veelzijdig en avontuurlijk, het geeft u ook nog eens de kans om Afrika’s meest bijzondere locaties op uw eigen gemakje te ontdekken.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kaapstad - Westkust - Paternoster - Cederbergen - Augrabies NP - Kgalagadi Transfrontier - Fish River Canyon - Luderitz - Sosusvlei

   VANAF € 2.095,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Deze lezersreis door Zuid-Afrika is een prachtige ervaring.

   22-daagse Zuid-Afrika en Botswana combinatie rondreis

   Een zeer veelzijdige, complete en afwisselende rondreis door zuidelijk Afrika. U beleeft tijdens deze fantastische reis diverse hoogtepunten van deze afwisselende en boeiende landen en brengt een bezoek aan vele unieke locaties. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving. Het zijn zomaar een aantal mogelijkheden die u tijdens deze complete reis heeft.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Johannesburg & Pretoria - Manyeleti Game Reserve - Limpopo - Mapungubwe - Khama Rhino - Makgadikgadi NP - Okavango Delta, Chobe NP - Victoria watervallen - Waterbergen!

   VANAF € 3.395,00 per persoon 

   >> Meer informatie

  • 27-daagse rondreis "Alternatief Zuid-Afrika”

   Deze route brengt u zowel langs de bekende als de onbekende pareltjes van Zuid Afrika. Naast het veelzijdige karakter staat deze reis ook bekend vanwege de vele leuke activiteiten die hier te ondernemen zijn. Zo kunt u op diverse locaties heerlijk wandelen, zijn er mooie gebieden te bezoeken en zijn er mogelijkheden als kooiduiken en boottochten. Verder staat dit gedeelte van Zuid-Afrika bekend vanwege het feit dat het malariavrij is.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Kaapstad - Westkust - Namaqualand - Karoo NP - Graaff-Reinet - Addo NP - Baviaanskoof - Tuinroute - De Hoop - Hermanus

   VANAF € 1.865,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Deze lezersreis door Zuid-Afrika is een prachtige ervaring.

   30-daagse safari "Zuid Afrika Totaal"

   Deze complete rondreis brengt u naar de absolute hoogtepunten van dit afwisselende land. Een veelzijdige safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving. Het zijn zomaar een aantal mogelijkheden die u tijdens deze complete reis heeft. Deze reis kunt u zowel geheel zelfstandig ondernemen maar kan ook onder begeleiding van een persoonlijk gids/chauffeur. Vraag naar de mogelijkheden! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Soweto township - Johannesburg + Pretoria - Panoramaroute - Krugerpark eo - Swaziland - St. Lucia + Hluhluwe Imfolozi - Zululand - Drakensbergen - Lesotho - Coffee Bay - Morgan's Bay - Addo Elephant Park - Tuinroute - Oudtshoorn - Hermanus - Tuinroute - Kaapstad

   VANAF € 2.265,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 59-daagse rondreis door 3 landen “Zuidelijk Afrika totaal”

   De naam van deze prachtige safari zegt het eigenlijk al, een complete selfdrive safari waarbij u diverse hoogtepunten van deze afwisselende en boeiende landen gaat bezoeken. Een safari waarbij u naast een bezoek aan diverse wildparken ook zelf actief bezig kunt gaan! Prachtige wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes, zelf op zoek naar de “Big Five” of gewoon heerlijk genieten van een mooie omgeving.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Pilanesberg National Park - Kaapstad en omgeving - Khama Rhino sanctuary - Makgadigadi zoutvlakten - Fish River Canyo

   >> Meer informatie