Botswana

Filter reizen op

Botswana

Rondreis door Botswana iets voor u? Als u op zoek bent naar een uniek vakantieland in zuidelijk Afrika om een onvergetelijke reis in te maken, dan is Botswana echt iets voor u. Doordat Botswana minder populair is onder toeristen zult in contact komen met Botswana zoals alleen Botswanen het kennen.

Botswana ligt tussen de Afrikaanse landen Namibië, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika in. In Botswana zult u dus niet relaxt op een parelwit strand kunnen vertoeven. Botswana kenmerkt zich juist door een enorm hoge diversiteit aan wilde dieren en de bekende gebieden als: het Chobe National Park, het Moremi National Park in de Okavango Delta en het Central Kalahari Game Reserve. Botswana is dus de uitgelezen keuzemogelijkheid wanneer u er graag op uittrekt en uw ogen wilt uitkijken.

Botswana onderscheidt zich van haar buurlanden doordat het land amper Westerse invloeden heeft en in bijna alle opzichten zichzelf is gebleven. Op een enkele toeristische trekpleister na zult u zich hier volledig overgeven aan al het mooie wat Botswana van nature gekregen heeft. Botswana is dus uitermate geschikt om de onbekendere plekken op deze wereld met eigen ogen te bekijken.

Net als al onze andere rondreizen krijgt u tijdens de reis een goed verzekerde auto die u individueel naar alle bestemmingen tijdens uw reis zal brengen. Ook is het natuurlijk een optie om samen met een ervaren begeleider de safari te maken zodat u meer om u heen kunt kijken. Qua verblijf is er ook nog veel om te kiezen, van comfortabele accommodaties tot uw eigen tentje, het is aan u!

Overzicht van onze reizen in Botswana