Namibië

Filter reizen op

Namibië

Rondreis door Namibië iets voor u? Namibië is een prachtig land in het zuidwesten van Afrika. Alleen al om haar diversiteit aan wilde dieren is Namibië een land om bezocht te worden. Altijd al gedroomd om de Big Five in het echt te ontmoeten? Dan zal u met een rondreis door dit land zeker niet teleurgesteld worden.

Verder brengt een rondreis door Namibië u door de vele woestijnen en natuurparken die het land te bieden heeft. Het land staat bekend om de ruige, ongerepte natuur die absoluut fascinerend is te noemen. Laat u zichzelf tevens onderdompelen in de cultuur van de Namibianen, maar ontdek ook de Westerse invloeden die op sommige locaties te zien zijn om zo het uiterste uit uw reis te halen. En of u nu liever de hoogtepunten van Namibië bezoekt, of de wat onbekendere plekken: wij weten waar u moet zijn, en zullen een reisschema samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Als u een reis via ons boekt dan bent u daarnaast verzekerd van een comfortabel voertuig waarin u uzelf gemakkelijk en veilig naar alle bestemmingen brengt. Ook zijn er mogelijkheden om te kiezen voor 4×4 safarivoertuigen met of zonder een tent op het dak. Wilt u liever achter uitgezakt in de bijrijdersstoel zitten en rustig om u heen kunnen kijken? Dan is uiteraard ook mogelijk door te kiezen voor een reis met een professionele begeleider. Het is maar net wat u wilt!

Overzicht van onze reizen in Namibië