Buffalo Springs National reserve

Kenia reizen

Mogelijke activiteiten:


Reizen

In de volgende reizen bezoekt u deze bezienswaardigheid:


Buffalo Springs National reserve

Onderdeel van het wereldberoemde Samburu National Reserve is het iets minder bekende Buffalo Springs National reserve.
Beide wildparken worden enkel door de Ewaso Nyiro rivier gescheiden en zijn dus landschappelijk gezien hetzelfde wildpark.

Of uw gamedrive nu in het Buffalo springs gedeelte of in het Samburu gedeelte plaats vind, u gaat absoluut genieten van een spectaculaire ervaring. Tijdens een gamedrive door het park kun je een verscheidenheid aan majestueuze dieren tegenkomen, waaronder olifanten, leeuwen, luipaarden, buffels, giraffen en zebra’s. Maar dat is niet alles! Het park staat vooral bekend om de zeldzame diersoorten die hier hun thuis hebben gevonden, zoals de Grevy-zebra, de netgiraffe en de Somalische struisvogel.

Met de schilderachtige Ewaso Nyiro-rivier die door het park stroomt weet u zeker dat u gaat genieten. Deze levensader trekt een overvloed aan dieren aan, waardoor er tijdens de gamedrives altijd veel te zien valt. Ook is het mogelijk om onder andere nijlpaarden, krokodillen en talloze vogelsoorten te spotten. De rivieroever biedt tevens vaak een spectaculair schouwspel van roofdieren die hun dorst lessen en prooien besluipen.

Mogelijke activiteiten:

  • Gamedrives
  • Bezoek lokaal dorpje
  • Wandelen/hiken
  • Kameel (rijden) safari