Last minute safari op Afrikaanse wijze!

Last minute safari of Afrikaanse strandvakantie, bij AV-Tours kan het allemaal. Wat hebben wij toch een mooie baan! Met deze gedachte werken wij al jaren met veel plezier en passie aan de mooiste safari reizen. Iedere keer is het weer een genot om mensen blij te mogen maken met een mooie op maat samengestelde reis, of een prachtige last minute safari naar keuze. De dankbaarheid van onze klanten vooraf, tijdens en na terugkomst van een reis is dan ook altijd zeer waardevol te noemen. Dit is niet alleen een extra motiverende reden om de volgende reis weer net zo bijzonder te maken, maar ook een bevestiging dat wat we doen ook daadwerkelijk gewaardeerd word.

Het regelen van een last minute safari vergt de nodige voorbereiding

Natuurlijk is het voor ons ook van groot belang dat we alle landen, routes en aangeboden accommodaties zelf heel goed kennen. Tenslotte moeten we weten wat we onze klanten aanbieden, vandaar dat we regelmatig zelf die kant op gaan. Soms organiseren we dit zelf, soms reizen we op uitnodiging van een safari bestemming. Dat dit soort studiereizen vaak in de vorm van een last minute safari geregeld.

Dat zo’n last minute safari soms voor de nodige spanning kan zorgen heeft Mathijs onlangs nog ervaren! Voor een last minute safari naar Rwanda in september, georganiseerd door het Rwandese verkeersbureau, werden zijn vluchten pas een dag voor vertrek geregeld. Een last minute safari waarbij men een grote groep reisorganisaties vanuit binnen en buitenland kennis wil laten maken met dit prachtige land.

Door de complexe organisatie ontving Mathijs pas een dag voor vertrek het definitieve reisschema en pas toen wist waarvandaan hij zou gaan vliegen, Amsterdam of Brussel. Kortom, Afrikaanser dan dit kon het niet gaan! Benieuwd naar zijn ervaringen tijdens deze last minute safari? Lees in de volgende blogs over zijn belevenissen in dit prachtige onontdekte safari land.