/
  • Groepsreis door Kenia

   Rondreis Kenia, de vlag van Kenia

   Groepsreis door Kenia? Ervaar tijdens uw groepsreis de veelzijdigheid van het mooie Kenia, de weidsheid van de Masai Mara met het vele wild en de prachtige meren van de Great Rift Valley. Deze unieke elementen tijdens de groepsreis door Kenia zullen uw safari beleving in Kenia onvergetelijk maken. Reis naar de voet van de fameuze Kilimanjaro en het Amboseli Park met de grootste kuddes olifanten.

   Maak tijdens uw groepsreis door Kenia kennis met de unieke diersoorten van de Samburu. Ontdek Mount Kenia en ga op wandelsafari naar het noordelijke vulkaangebied met haar unieke flora en fauna. Verder is de migration (grote trek) van duizenden gnoes en zebra’s tussen de Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia een waar natuurspektakel. Absoluut een van de redenen om op groepsreis te gaan in Kenia. De ruimte en prachtige Afrikaanse lucht brengen u het ware safari gevoel.

   Daarnaast kunt u uw groepsreis door Kenia combineren met een heerlijk ontspannen strandverblijf in Mombasa of op Zanzibar (Tanzania). 

  • Tijdens de groepsreis door Kenia is de kans erg groot dat u cheetahs ziet.

   18-daagse groepsreis "Het beste van Kenia" 

   Tijdens deze compleet verzorgde Kenia groepssafari met Nederlandse reisbegeleiding ervaart u naast Kenia's absolute hoogtepunten ook de lokale gemeenschap zoals de fascinerende kleurrijke Masaai. Tevens sluit u uw droomsafari af aan een parelwit palmenstrand, zo kunt u na een enerverende reis heerlijk ontspannen bijkomen en nagenieten.  

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Masai Mara - Loita Hills - Lake Naivasha - Lake Nakuru NP  -  Hells Gate NP  -   Amboseli NP  -  Tsavo East NP  -  Indische Oceaankust 

   VANAF € 2.875,00 per persoon  

   >> Meer informatie