/
  • Groepsreis door Tanzania

   Rondreis Tanzania, vlag van Tanzania

   Groepsreis door Tanzania? Maak met een groepsreis door Tanzania kennis met de natuurwonderen en de mooiste natuurparken. Zo is een van de hoogtepunten tijdens uw groepsreis in Tanzania de indrukwekkende Ngorongoro Krater met de begroeide hellingen, meertjes en een enorm brede variatie aan wildleven. Bezoek tijdens uw groepsreis door Tanzania ook de Kilimanjaro ‘de berg die glinstert’. Dit is een van Afrika’s meest fotogenieke beelden. Ervaar voor het ultieme safari gevoel de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Wellicht treft u tijdens uw groepsreis in Tanzania de jaarlijkse migration (grote trek) van duizenden gnoes en zebra’s van de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia.

   Al deze hoogtepunten bevinden zich in het noorden van Tanzania. Het nog meer onontdekte zuiden van Tanzania met de bijzondere wildparken van Selous en Ruaha bieden de ervaren safari reiziger een andere, maar minstens zo unieke safari beleving.

   Daarnaast is een heerlijk strandverblijf op Zanzibar de perfecte afsluiting van een prachtige groepsreis door Tanzania. 

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   17-daagse "Tanzania hoogtepunten"  (inclusief Nederlandse reisbegeleiding!)

   De naam van deze boeiende Tanzania safari zegt het al. U bezoekt tijdens deze complete reis de absolute hoogtepunten in één van 's werelds beste safaribestemmingen. Deze prachtige groepsreis voeren wij uit in groepjes van maximaal 8 personen en inclusief Nederlandse reisbegeleiding! U ervaart de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti tot aan de parelwitte stranden in Pangani en van de imposante Ngorongoro Krater tot aan de sprookjesachtige Usambara Mountains. U beleeft het allemaal!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara NP - Serengeti NP  -  Ngorongoro krater  -  Tarangire NP - Masai dorpsbezoek - Mkomazi NP - Usambara Mountains - Pangani 

   VANAF € 3.195,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 14-daagse "Beleef het andere Tanzania" 

   Ontdek tijdens deze veelzijdige Tanzania safari naast de bekende wildparken ook de minder ontdekte plekjes. U gaat samen met uw groep van maximaal 8 personen op zoek naar het vele wild. Tevens biedt deze boeiende reis u de gelegenheid om Tanzania's vele verschilende meren te ontdekken, ieders met haar eigen unieke flora en fauna.   

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara - Lake Eyasi  -  Hadzabe stam  -  Ngorongoro krater  -  Serengeti NP  -  Lake Victoria  -  Lake Natron  

   VANAF € 3.145,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 14-daagse "Het pure Tanzania en Zanzibar" 

   Tijdens deze Tanzania safari bezoekt u o.a. diverse bijzondere natuurparken zoals de grasvlaktes van de Serengeti en de fascinerende Ngorongoro krater. Een absolute droomreis voor iedere liefhebber waarbij u de reis afsluit op het tropische Zanzibar. Deze veelzijdige en complete safari is onder begeleiding van een Nederlandse reisbegeleider.  

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Tarangire - Lake Manyara - Mto wa Mbu  -  Lake Eyasi  -  Hadzabe stam  -  Ngorongoro krater  -  Serengeti NP  -  Zanzibar  

   VANAF € 3.490,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Andere populaire Afrika groepsreizen: