/
  • Groepsreis door Tanzania

   Rondreis Tanzania, vlag van Tanzania

   Groepsreis door Tanzania? Maak met een groepsreis door Tanzania kennis met de natuurwonderen en de mooiste natuurparken. Zo is een van de hoogtepunten tijdens uw groepsreis in Tanzania de indrukwekkende Ngorongoro Krater met de begroeide hellingen, meertjes en een enorm brede variatie aan wildleven. Bezoek tijdens uw groepsreis door Tanzania ook de Kilimanjaro ‘de berg die glinstert’. Dit is een van Afrika’s meest fotogenieke beelden. Ervaar voor het ultieme safari gevoel de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Wellicht treft u tijdens uw groepsreis in Tanzania de jaarlijkse migration (grote trek) van duizenden gnoes en zebra’s van de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia.

   Al deze hoogtepunten bevinden zich in het noorden van Tanzania. Het nog meer onontdekte zuiden van Tanzania met de bijzondere wildparken van Selous en Ruaha bieden de ervaren safari reiziger een andere, maar minstens zo unieke safari beleving.

   Daarnaast is een heerlijk strandverblijf op Zanzibar de perfecte afsluiting van een prachtige groepsreis door Tanzania. 

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   16-daagse "Tanzania hoogtepunten"  (inclusief Nederlandse reisbegeleiding!)

   De naam van deze boeiende Tanzania safari zegt het al. U bezoekt tijdens deze complete reis de absolute hoogtepunten in één van 's werelds beste safaribestemmingen. Deze prachtige groepsreis voeren wij uit in groepjes van maximaal 8 personen en inclusief Nederlandse reisbegeleiding! U ervaart de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti tot de sprookjesachtige Usambara Mountains en de diverse bijzondere wildparken die daar tussen liggen. U gaat het allemaal beleven! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Usambara Mountains - Mkomazi NP - Lake Manyara NP - Serengeti NP  -  Ngorongoro krater  -  Tarangire NP -  optioneel Zanzibar verblijf mogelijk 

   VANAF € 3.295,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 12-daagse “Jubileum safari Tanzania”

   In 2019 bestaat AV tours maar liefst 25 jaar en dat moet gevierd worden! En waar kan dit nou beter dan in Tanzania. Daarom biedt AV tours deze afwisselende groepsreis alleen op speciaal geselecteerde data in 2019 aan! Tijdens deze groepsreis gaat u alle hoogtepunten van dit fascinerende land bezoeken.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Tarangire National Park - Karatu eo - Lake Manyara - Lake Eyasi - Serengeti National Park - Ngorongoro Krater - Arusha

   VANAF € 2.550,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 11-daagse "Fotosafari Tanzania"

   Deze prachtige luxe safari hebben wij samen met onze vrienden van FotoClass samengesteld en deze boeiende reis geeft garantie op het beleven van de ultieme Afrika rondreis. U bezoekt tijdens deze bijzondere fotoreis Afrika’s mooiste en beroemdste wildparken terwijl u naast lokale gidsen tevens begeleiding heeft van professionele instructeurs. U leert dus tijdens tijdens deze bijzondere reis alle ins en outs van wildlife fotogravie, terwijl u geniet van de vele dieren over de eindeloze vlaktes van de Serengeti. 

   Deze reis wordt in samenwerking met FotoClass uitgevoerd, waarbij AV-Tours de reis verzorgd en FotoClass zorgt voor professionele instructeurs. U kunt dus ontspannen alle kneepjes van het vak leren en genieten van Afrika's bekendste wildparken.   

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara National Park - Serengeti National Park - Ngorongoro Crater

   € 4.649,00 per persoon inclusief KLM retourvlucht

   >> Meer informatie

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   10-daagse “Kilimanjaro beklimming - Lemosho route”

   Het beklimmen van de Kilimanjaro, voor degene die van avontuur en uitdagingen houdt is dit een absolute aanrader! De Kilimanjaro ligt in het noord oosten van Tanzania en is met maar liefst 5895 meter de hoogste berg in Afrika. Door zijn hoogte en de geïsoleerde ligging ten opzichte van overige gebergtes kent de Kilimanjaro een afwisselende en gevarieerde ecologie. De omringende savannes zijn droog en warm en de berghellingen herbergen diverse vegetatiezones.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Beklim de Kilimajaro de hoogste berg in Afrika - U gaat de Lemosho route lopen - Van tropische regenwouden tot toendra’s - Prachtige uitzichten gegarandeerd

   VANAF € 2.395,00 per persoon

   >> Meer informatie

  • Leeuw in de Serengeti tijdens een Tanzania groepsreis met AV-Tours

   8-daagse “Kilimanjaro beklimming - Marangu route”

   Het beklimmen van de Kilimanjaro, voor degene die van avontuur en uitdagingen houdt is dit een absolute aanrader! De Kilimanjaro ligt in het noord oosten van Tanzania en is met maar liefst 5895 meter de hoogste berg in Afrika. Door zijn hoogte en de geïsoleerde ligging ten opzichte van overige gebergtes kent de Kilimanjaro een afwisselende en gevarieerde ecologie.

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Beklim de hoogste berg in Afrika - Uitermate geschikt om te combineren met safari reizen - Bewandel de welbekende Marangu route - U wordt vergezeld door gidsen, dragers en 1 kok

   VANAF € 1.995,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Andere populaire Afrika groepsreizen: