/
  • Rondreis door Kenia

   De vlag van Kenia zult u zeker zien tijdens uw rondreis in Kenia.

   Rondreis door Kenia, iets voor u? Kenia is enorm veelzijdig. Wij brengen u tijdens een rondreis door Kenia naar de mooiste plekken van dit prachtige land!

   Tijdens uw rondreis in Kenia moet u een bezoek hebben gebracht aan de Masai Mara. Een adembenemend natuurreservaat waar u oog in oog komt te staan met het vele wild. Ook niet weg te denken zijn de prachtige meren van de Great Rift Valley. Alleen deze twee bestemmingen zullen uw rondreis door Kenia al onvergetelijk maken.

   Naast deze twee topbestemmingen brengen wij u tijdens u rondreis door Kenia ook graag naar de voet van de fameuze Kilimanjaro en het Amboseli Park. In het Amboseli Park vindt u de grootste kuddes olifanten die u ooit in het wild heeft weten te aanschouwen. Het is het plekje op aarde met de meeste olifanten per vierkante kilometer. Daarnaast maakt u tijdens uw rondreis in Kenia kennis met de unieke diersoorten van de Samburu. Ontdek Mount Kenia en ga op wandelsafari naar het noordelijke vulkaangebied met haar unieke flora en fauna.

   Ongetwijfeld heeft u er al eens van gehoord, de great migration. De immense trek van duizenden gnoes en zebra’s tussen de Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia. Dit natuurspektakel is iets wat u zeker niet mag missen. Absoluut een van de redenen om op rondreis te gaan in Kenia.

   Wilt u uw rondreis door Kenia ontspannen afsluiten? Combineer dan uw rondreis in Kenia met een heerlijk ontspannen strandverblijf in Mombasa of op Zanzibar (Tanzania).

  • Tijdens deze mooie familie reis spotten we soms ook leeuwenfamilies

   11-daagse rondreis "Familiereis Kenia"

   Wat is er nou leuker dan samen met uw eigen familie en/of gezin op safari te gaan? Tijdens deze Kenia rondreis gaat u op zoek naar de "big five" en natuurlijk vele andere bijzondere dieren. De route, gekozen accommodaties en de heerlijke strandafsluiter zorgen ervoor dat zowel jong als oud kan gaan genieten van deze bijzondere reis

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Nakuru NP - Masai Mara - Lake Naivasha - Hells Gate NP - Indische Oceaankust.   

   VANAF € 1.295,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Deze rondreis in Kenia bied u de mogelijkheid om neushoorn en flamingo's te spotten.

   12-daagse rondreis "Avontuurlijk Kenia"

   Een avontuurlijke reis voor jong en oud, zo kunnen wij deze Kenia rondreis het beste omschrijven! Van prachtige dichtbegroeide bossen en groene heuvels tot uitgestrekte grasvlaktes met een veelheid aan wilde dieren. Sta oog in oog met de meest bijzondere dieren en geniet van de Afrikaanse luchten. Kortom een bijzondere en vooral avontuurlijke reis naar het prachtige Kenia!. 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Masai Mara - Lake Naivasha - Hells Gate NP - Lake Nakuru NP - Samburu - Mount Kenya e.o.   

   VANAF € 1.665,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • prachtige oversteek van gnoes met AV-tours meegemaakt

   14-daagse rondreis "Volg de grote trek"

   Het mooiste van twee safaribestemmingen bij uitstek, zo kunnen we deze prachtige rondreis het beste omschrijven. Geniet van misschien wel de mooiste safarilanden en ga op zoek naar de magische grote trek van miljoenen gnoe's en zebra's. Naast deze imponerende safarimomenten ontdekt u tevens ook de bijzondere lokale culturen en tal van andere bijzondere locaties. Kortom, een reis voor het leven naar Kenia en Tanzania! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Nakuru NP - Lake Naivasha - Masai Mara Game Reserve - Lake Victoria - Serengeti NP - Ngorongoro krater - Lake Manyara NP - Tarangire NP  

   VANAF € 2.595,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Spot diverse apensoorten tijdens deze bijzondere safari reis door Kenia

   15-daagse rondreis "Alternatief Kenia"

   Op zoek naar een Kenia safari waarbij u de onontdekte plekjes gaat bezoeken? Deze "Alternatief Kenia" safari geeft u deze kans! Een prachtige rondreis buiten de gebaande paden en een bijzondere mix tussen cultuur, natuur en safari! Van semi woestijngebieden tot aan tropische bossen, ver weg van de gebaande paden beleeft u het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Samburu - Maralal - Timau - Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara

   VANAF € 2.725,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Zebras gezien tijdens de zonsondergang in de masai mara, safari Kenia, AV-Tours

   16-daagse rondreis "Veelzijdig Kenia"

   Bent u op zoek naar een reis vol met hoogtepunten? Dan is onze "Veelzijdig Kenia" safari wellicht iets voor u. Tijdens deze afwisselende rondreis bezoekt u Kenia's absolute hoogtepunten. Naast traditionele en wereldberoemde safaribestemmingen staan er prachtige wandelingen en een boottocht op het programma. Niet voor niets is dit sinds jaar en dag een populaire rondreis onder vele Kenia liefhebbers! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Tsavo West NP - Amboseli NP - Mount Kenya e.o. - Lake Bogoria - Lake Baringo - Lake Nakuru NP - Masai Mara - Lake Naivasha   

   VANAF € 2.395,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Wat is een rondreis in Kenia zonder de koning van het dierenrijk, de leeuw.

   18-daagse rondreis "Kenia compleet" 

   Tijdens deze compleet verzorgde Kenia rondreis ervaart u naast Kenia's absolute hoogtepunten ook de lokale gemeenschap zoals de fascinerende kleurrijke Masaai. Tevens sluit u uw droomsafari af aan een parelwit palmenstrand, zo kunt u na een enerverende reis heerlijk ontspannen bijkomen en nagenieten.  

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Masai Mara - Lake Naivasha - Lake Nakuru NP  -  Hells Gate NP  -  Manzooni Plains  -  Amboseli NP  -  Tsavo East NP  -  Indische Oceaankust 

   VANAF € 2.375,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Diverse aapjes gespot tijdens de Parel van Afrika safari door Kenia en Uganda, AV-Tours

   20-daagse rondreis "De parel van Afrika"

   Het beste van twee top safarilanden, dat is de basis van deze bijzondere rondreis. Bezoek fascinerend Kenia en combineer dit bijzondere land met Uganda, misschien wel 's werelds meest afwisselende bestemming. Speur naar de "big five" en de great migration en maak de reis van uw leven compleet met een enerverende jungletracking, deze rondreis heeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Masai Mara - Lake Naivasha - Lake Nakuru NP - Kakamega Forest - Jinja (oorsprong v.d. Nijl) - Kibale Forest NP (chimpansee tracking!) - Queen Elizabeth NP - Ishasha (boomklimmende leeuwen) - Bwindi Impenetrable Forest (gorilla tracking!!) - Lake Bunyonyi - Lake Mburo NP

   VANAF € 3.295,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Uw rondreis in Kenia voortzetten vanuit de lucht, het is allemaal mogelijk!

   9-daagse rondreis "Kenia vanuit de lucht"

   Ontdek het bijzondere Kenia vanuit de lucht met deze korte fly-in safari. Bezoek het land's mooiste wildparken en profiteer optimaal van uw tijd zonder dat u van locatie naar locatie hoeft te rijden. Deze korte fly-in safari is zeer eenvoudig uit te breiden met extra's dagen op dezelfde of op andere locatie. Tevens kunt u deze bijzondere rondreis verlengen met een heerlijk strandverblijf op bijvoorbeeld het tropische Zanzibar! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Amboseli NP - Samburu Game Reserve - Masai Mara   

   VANAF € 3.215,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Populaire rondreizen door Afrika:

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer