/
  • Rondreis door Rwanda

   De vlag van Rwanda zult u vaak tegenkomen tijdens uw rondreis door Rwanda.

   Rondreis door Rwanda, iets voor u? Velen van u zullen Rwanda kennen als het land van de 100 groene heuvels of het Indonesië van Afrika. Tijdens uw rondreis door Rwanda zult u er al snel achter komen waaraan Rwanda deze bijnamen heeft verdiend.

   Rwanda is niet alleen groen, liefelijk en een waar paradijs op aarde. Nee, Rwanda is veel meer dan dat. Een rondreis door Rwanda is een genot voor iedere natuur- en safariliefhebber. Niet alleen de omgeving maakt een verbluffende indruk, ook de culturele kant van Rwanda heeft u veel te bieden! Zo brengt u tijdens uw rondreis in Rwanda een bezoek aan het genocide museum in Kigali. Dit is een plek ter nagedachtenis aan de genocide die in 1994 plaatsvond, een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Rwanda. Een enorm indrukwekkende ervaring die u niet snel zult vergeten.

   Daarnaast brengt u tijdens uw rondreis door Rwanda een bezoek aan de gorilla’s en chimpansees niet ontbreken. Kortom, een veelzijdig land en prima te combineren met een rondreis door de absolute safari bestemmingen Kenia of Tanzania.

  • Chimp tijdens een Rwanda safari, rondreis Rwanda met AV-Tours

   9-daagse rondreis "Bijzonder Rwanda" 

   Met recht een bijzonder land en een bijzondere safari. Bezoek Rwanda's absolute hoogtepunten tijdens deze korte, veelzijdige reis. Ervaar hoe puur en onontdekt het prachtige Rwanda nog is. Tijdens uw reis ervaart u de ervaring van uw leven met een fascinerende gorilla- en chimpanseestracking! Deze reis is uitermate geschikt om te combineren met een safari naar Kenia, Tanzania, Uganda of zuidelijk Afrika.  

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Nyungwe Forest National Park (chimpansees tracking!) - Lake Kivu - Volcanoes National Park (Gorialla tracking!!) 
   VANAF € 1.345,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Leeuwen in Akagera Rwanda tijdens prive safari, AV Tours

   15-daagse rondreis "Rwanda hoogtepunten" 

   Ervaar Rwanda's pracht en praal tijdens deze Rwanda hoogtepunten safari. Ga op zoek naar leeuwen en olifanten in Rwanda's grootste wildpark en zoek samen met ervaren rangers naar gorilla's en chimpansees. Van vlaktes en sprookjesachtige meren tot aan dichtbegroeide jungles, Rwanda heeft het allemaal!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Akagera National Park - Nyungwe Forest National Park (chimpansees tracking!) - Lake Kivu - Volcanoes National Park (Gorialla tracking!!) 
   VANAF € 2.595,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • prachtige cheeta tijdens deze Ultieme safari door Tanzania en Rwanda, AV-Tours

   16-daagse rondreis "De ultieme safari" 

   Geniet tijdens uw ultieme safari van twee totaal verschillende werelden. Het groene ongerepte Rwanda in combinatie met een van 's werelds meest bijzondere safaribestemming Tanzania. Tijdens deze boeiende rondreis ontdekt u de veelzijdigheid van Afrika. Van uitgerekte grasvlaktes tot aan dichtbegroeide junglegebieden, deze Rwanda en Tanzania safari heeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Nyungwe Forest NP (chimpansees tracking!) - Lake Kivu - Volcanoes NP (Gorialla tracking!!) - Lake Manyara NP - Serengeti NP - Ngorongoro Krater NP - Karatu e.o. 
   VANAF € 3.025,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Een rondreis in Rwanda leent zich prima om gorilla's te ontmoeten.

   22-daagse rondreis "Van savanne tot regenwoud" 

   Geniet tijdens deze Uganda & Rwanda safari van de absolute hoogtepunten in deze bijzondere landen. Van ongerepte oerwouden en dichtbegroeide jungles tot aan kleurrijke bergdorpjes waar de tijd stil lijkt te staan, u ervaart het tijdens deze afwisselende rondreis. Van actieve wandelingen tot aan heerlijk ontspannen genieten van sprookjesachtige (krater)meren. U gaat het echte Afrika gevoel beleven!

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Murchison Falls NP - Kibale Forest NP - Semuliki NP - Queen Elizabeth NP - Ishasha (boomklimmende leeuwen) - Bwindi Impenetrable Forest (gorilla tracking!!) - Lake Bunyonyi - Volcanoes National Park - Lake Kivu -  Nyungwe Forest National Park (2e chimpansees tracking!) 
   VANAF € 3.485,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Populaire Afrika rondreizen

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer