/
  • Rondreis door Tanzania

   Herken de vlag van Tanzania op uw rondreis door Tanzania.

   Rondreis door Tanzania, iets voor u? Tijdens uw rondreis door Tanzania vind u de mooiste natuurparken. Het is een van de meest fascinerende landen ter wereld dankzij de vele natuurwonderen die er te vinden zijn. Bij de indrukwekkende Ngorongoro Krater vind u een enorme variatie aan wildleven. De begroeide hellingen en de vele meertjes in de Ngorongoro Krater bieden een ideale leefomgeving van menig dier. Deze topbestemming kunt u dus niet missen tijdens uw rondreis door Tanzania.

   Ook de Kilimanjaro, ook wel ‘de berg die glinstert’, is één van de natuurwonderen van Tanzania. De berg is gevormd door drie vulkanen en de top is bedekt met een flinke laag sneeuw. De Kilimanjaro leent zich om prachtige foto’s te maken die uw rondreis door Tanzania nog specialer zullen maken. Daarnaast brengt u voor het ultieme safari gevoel een bezoek aan de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Hier heeft u de mogelijkheid om de jaarlijkse great migration te aanschouwen. Een waar natuurspektakel waarbij duizenden gnoes en zebra’s van de Serengeti in Tanzania naar de Masai Mara in Kenia trekken.

   Bovenstaande hoogtepunten bevinden zich in het noorden van Tanzania. Mocht u tijdens uw rondreis in Tanzania nog meer van dit prachtige land willen ontdekken dan brengen wij u graag naar het meer onontdekte zuiden van Tanzania! Hier vind u de bijzondere wildparken van Selous en Ruaha. Twee mooie locaties voor de ervaren safariganger.

   Wilt u uw rondreis door Tanzania ontspannen afsluiten? Combineer uw rondreis dan met heerlijk strandverblijf op Zanzibar!    

  • Baby olifant in de Seregenti Tanzania, tijdens tanzania safari met AV-Tours

   11-daagse rondreis "Familiereis Tanzania"

   Tanzania is een familiebestemming bij uitstek! De korte reisafstanden, de prachtige wildparken en uiteraard de grote kans op het zien van de "big five" zijn de ingrediënten voor een fantastische safari! Met zorg hebben wij deze bijzondere rondreis samengesteld en bieden wij u en uw kinderen de kans op de reis van uw leven! Tevens kunt u deze Tanzania safari uitbreiden met een heerlijk Zanzibar verblijf! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara NP - Ngorogoro krater - Serengeti National Park - Karatu e.o. - Tarangire NP  

   VANAF € 2.295,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Deze leeuw is gefotografeerd tijdens een rondreis in Tanzania.

   11-daagse rondreis "Kleurrijk Tanzania"

   De naam van deze mooie Tanzania safari geeft het eigenlijk al aan, bezoek Tanzania's meest kleurrijke locaties. Ga op ontdekkingstocht naar oeroude culturen en geniet van bijzondere wildparken. Deze Tanzania rondreis is geschikt voor jong en oud en dankzij een inbegrepen lokale vlucht ideaal te combineren met een heerlijk Zanzibar verblijf! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Tarangire NP - Lake Manyara NP - Lake Eyasi - Karatu e.o. - Ngorongoro krater - Serengeti National Park  

   VANAF € 2.195,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Een rondreis in Tanzania vanuit de auto biedt je de mogelijk om vele diersoorten te ontdekken.

   13-daagse rondreis "Avontuurlijk Tanzania"

   Op een avontuurlijke manier Tanzania ontdekken? Dat kan met onze "Avontuurlijk Tanzania" safari! Een prachtige rondreis naar de absolute hoogtepunten van dit fascinerende land. Van de uitgestrekte grasvlaktes in het Serengeti National Park tot aan de wereldberoemde savannes van de Ngorongoro krater. Van flamingo's tot aan de "big five" en grote trek, u beleeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara National Park - Ngorongoro krater - Serengeti National Park - Karatu e.o. - Tarangire National Park 

   VANAF € 2.575,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Varen op lake Victoria met AV-Tours!

   13-daagse rondreis "Waterrijk Tanzania"

   Dat Tanzania droog kan zijn is bij velen wel bekend, maar dat Tanzania eveneens beschikt over vele bijzondere meren is vaak minder bekend. Om u de mogelijkheid te bieden om Tanzania's bijzondere meren te ontdekken, hebben wij deze "Waterrijk Tanzania" samengesteld. Een afwisselende en bijzondere safari rondreis naar de onontdekte locaties in het noorden van Tanzania. Kortom, een rondreis om nooit meer te vergeten! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Manyara NP - Lake Eyasi - Karatu e.o. - - Ngorongoro krater - Ndutu - Lake Victoria - Serengeti NP - Lake Natron 

   VANAF € 2.825,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • prachtige oversteek van gnoes met AV-tours meegemaakt

   14-daagse rondreis "Volg de grote trek"

   Het mooiste van twee safaribestemmingen bij uitstek,Kenia & Tanzania, zo kunnen we deze prachtige rondreis het beste omschrijven. Geniet van misschien wel de mooiste safarilanden en ga op zoek naar de magische grote trek van miljoenen gnoe's en zebra's. Naast deze imponerende safarimomenten ontdekt u tevens ook de bijzondere lokale culturen en tal van andere bijzondere locaties. Kortom, een reis voor het leven naar Kenia en Tanzania! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Lake Nakuru NP - Lake Naivasha - Masai Mara Game Reserve - Lake Victoria - Serengeti NP - Ngorongoro krater - Lake Manyara NP - Tarangire NP  

   VANAF € 2.595,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • 15-daagse safari "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   Ontdek het pure van Tanzania en Zanzibar tijdens deze Tanzania safari reis. Ga op safari in de wereldberoemde Serengeti en de altijd boeiende Ngrorongoro Krater. Sta oog in oog met het vele wild in deze wereldberoemde wildparken en ervaar de grote kuddes olifanten in het Tarangire National Park. Vanaf de Serengeti rijdt u door naar Arusha om vervolgens door te vliegen naar Zanzibar om uw reis heerlijk op het strand af te sluiten. 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Tarangire NP - Lake Manyara - Lake Eyasi - Ngorongoro Crater - Serengeti NP - Zanzibar  

   VANAF € 2.450,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • prachtige cheeta tijdens deze Ultieme safari door Tanzania en Rwanda, AV-Tours

   16-daagse rondreis "De ultieme safari" 

   Geniet tijdens uw ultieme safari van twee totaal verschillende werelden. Het groene ongerepte Rwanda in combinatie met een van 's werelds meest bijzondere safaribestemming Tanzania. Tijdens deze boeiende rondreis ontdekt u de veelzijdigheid van Afrika. Van uitgerekte grasvlaktes tot aan dichtbegroeide junglegebieden, deze Rwanda en Tanzania safari heeft het allemaal! 

   Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de volgende wildparken/hoogtepunten:
   Nyungwe Forest NP (chimpansees tracking!) - Lake Kivu - Volcanoes NP (Gorialla tracking!!) - Lake Manyara NP - Serengeti NP - Ngorongoro Krater NP - Karatu e.o. 

   VANAF € 3.025,00 per persoon  

   >> Meer informatie

  • Populaire Afrika rondreizen:

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

  • Deze 15 daagse rondreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een rondreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer

   "Uganda hoogtepunten"

   "Uganda hoogtepunten"

   Deze 15 daagse rondreis neemt u mee naar Uganda. Kom oog in oog te staan met de gorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest of spot de klimmende leeuwen in de Ishasha regio. Een rondreis in Uganda heeft u zo veel te bieden.

   >> Lees meer