/
  • Safari Kenia

  • Dit is de vlag van Kenia, u komt hem tijdens onze safari reizen ongetwijfeld tegen.

   Safari in Kenia, iets voor u? Tijdens uw safari in Kenia ervaart u de veelzijdigheid van dit mooi land. Breng een bezoek aan de Masai Mara met het vele wild of aan kijk uw ogen uit bij Great Rift Valley met haar prachtige meren. De unieke elementen van deze bestemmingen zullen uw Kenia safari onvergetelijk maken.

   Wij brengen u naar de voet van de fameuze Kilimanjaro en naar het Amboseli Park waar u oog in oog komt te staan met de grootste kuddes olifanten ter wereld. Daarnaast maakt u kennis met de unieke diersoorten van de Samburu. Het park biedt verschillende wildsoorten die alleen in het noordelijk deel van Kenia voorkomen.

   Ga tijdens een wandelsafari op Mount Kenia naar het noordelijke vulkaangebied om te genieten van de unieke flora en fauna. Daarnaast is het mogelijk om één van de meest indrukwekkende natuurspektakels te aanschouwen, namelijk de Great Migration. Tijdens de great migration trekken duizenden gnoes en zebra’s tussen de Serengeti in Tanzania en de Masai Mara in Kenia. Een onvergetelijke ervaring!

   De omgeving en de prachtige Afrikaanse luchten zullen u het ware safari gevoel geven. Voor de nodige ontspanning kunt u uw reis combineren met een heerlijk ontspannen strandverblijf in Mombasa of op Zanzibar (Tanzania).

   Wij bieden onze reizen aan als groepsreizen en als individuele rondreizen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen reis samen te stellen.

  • Populaire groepssafari's Kenia:

  • Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • Populaire individuele safari's Kenia

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer