/
  • Safari Tanzania

  • Safari Tanzania, dan zult u deze vlag ongetwijfeld tegenkomen.

   Een safari in Tanzania heeft u heel veel te bieden. De prachtige dieren en landschappen in de Serengeti geven u direct het gevoel dat u op safari bent. Ook de jaarlijkse migration is kenmerkend voor een Tanzania safari. Tijdens de migration trekken duizenden gnoes en zebra's van Tanzania naar Kenia. Tijdens onze reizen kunt u dit indrukwekkende en unieke natuurfenomeen ervaren.
   Daarnaast kunt u kennis maken met natuurwonderen als de Kilimanjaro 'de berg die glinstert' en de Ngorongoro krater. Deze krater biedt een gevarieerd wildleven en is door de meertjes en begroeide hellingen prachtig om te zien.

   Het onbekendere zuiden biedt met de bijzondere wildparken van Selous en Ruaha een andere, maar minstens zo'n unieke beleving.

   U kunt uw reis, geheel naar wens, beginnen of eindigen met een heerlijk strandverblijf op de parelwitte stranden van Zanzibar.

   Wij bieden onze safari's aan als groepsreizen en als individuele rondreizen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen reis samen te stellen!

  • Onze groepsreizen door Tanzania:

  • 14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

  • 13 daagse groepsreis door Tanzania met gegarandeerd vertrek. Tijdens deze groepsreis overnacht u in kleine knusse tentenkampen.

   >> Lees meer

   "Tanzania Hoogtepunten"

   "Tanzania Hoogtepunten"

   13 daagse groepsreis door Tanzania met gegarandeerd vertrek. Tijdens deze groepsreis overnacht u in kleine knusse tentenkampen.

   >> Lees meer

  • Een 13 daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek naar de onontdekte parken van Tanzania. Deze prachtige groepsrondreis is ideaal voor een ieder die naast Tanzania's beroemdste wildparken ook graag van de gebaande paden af wilt.

   >> Lees meer

   "Beleef het andere Tanzania"

   "Beleef het andere Tanzania"

   Een 13 daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek naar de onontdekte parken van Tanzania. Deze prachtige groepsrondreis is ideaal voor een ieder die naast Tanzania's beroemdste wildparken ook graag van de gebaande paden af wilt.

   >> Lees meer

  • Populaire individuele reizen door Tanzania:

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer