/
  • Vakantie Kenia

  • Op vakantie in Kenia? U kunt tijdens een Kenia vakantie genieten van de onvergetelijke indrukken die dit land uniek maken. Door de veelzijdigheid van dit prachtige land kunt u genieten van het wildleven, prachtige meren en ook een heerlijk strandverblijf is mogelijk. 

   De migration (grote trek) is kenmerkend door de duizenden gnoes en zebra's die zich verplaatsen tussen de Masai Mara en de Serengeti. Dit prachtige natuurfenomeen is voor vele dé reden om naar Kenia te gaan. Maar dit land heeft nog veel meer te bieden, namelijk de prachtige meren van de Great Rift Valley, de Kilimanjaro en de Masaï. Dit traditionele volk is erin geslaagd om hun tradities te bewaren, ondanks dat hun traditionele levenswijze onder druk staat. 

   Naast ontspanning, cultuur en natuur heeft Kenia ook een unieke flora en fauna. U kunt deze o.a. ontdekken door op wandelsafari te gaan naar Mount Kenia in het Noordelijke vulkaangebied. 

   Ook kunt u genieten van een heerlijk ontspannen strandverblijf in Mombasa of op Zanizbar (Tanzania). 

   Wij bieden onze reizen aan in de vorm van groepsreizen en als individuele rondreizen. Het is ook mogelijk om een reis op maat samen te stellen, zowel naar Kenia als naar een van onze andere bestemmingen. 

  • Populaire groepsreizen in Kenia:

  • Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

   "Het beste van Kenia"

   "Het beste van Kenia"

   Deze complete 18-daagse safari met Nederlandse begeleiding hebben wij met zorg samengesteld en staat garant voor het ultieme safari gevoel.

   >> Lees meer

  • Populaire individuele rondreizen in Kenia:

  • Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

   "Ontdek het andere Kenia"

   "Ontdek het andere Kenia"

   Deze 13-daagse gevarieerde rondreis door Kenia brengt u langs de mooiste wildparken in een gevarieerd programma.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer