/
  • Vakantie Tanzania

  • Tijdens uw vakantie in Tanzania komt u deze vlag ongetwijfeld vaak tegen!

   Een vakantie in Tanzania staat bekend om het ervaren van de prachtige natuurwonderen en het indrukwekkende wildleven. De Ngorongoro krater, de Kilimanjaro en de migratie staan bekend als de absolute hoogtepunten. Daarnaast kunt u uw vakantie in Tanzania beginnen of afsluiten met een heerlijk strandverblijf op Zanzibar.

   De Ngorongoro krater wordt gekenmerkt door de meertjes, begroeide hellingen en de grote variatie aan wildleven die in en rond de krater leven. De Kilimanjaro (betekend: de berg die glinstert), is een van Afrika's mooiste plaatjes en is absoluut de moeite waard om te bezoeken.
   Maar het bekendste en misschien wel indrukwekkendste natuurfenomeen is de jaarlijkste migratie. Tijdens deze trek verplaatsen duizenden zebra's en gnoes zich tussen Tanzania en Kenia. Als u in de juiste periode in Tanzania bent weten onze gidsen de kuddes te vinden!

   Al deze hoogtepunten bevinden zich in het noorden, maar een vakantie in Tanzania heeft nog veel meer te bieden. Een reis naar het relatief onbekende zuiden biedt een hele andere, maar minstens zo'n unieke safari beleving. De prachtige wildparken van Ruaha en Selous zijn relatief weinig bezocht, maar heel indrukwekkend.

   Er zijn diverse mogelijkheden in het boeken. Naast onze groepsreizen en individuele rondreizen is het ook mogelijk helemaal uw eigen reis samen te stellen. U kunt hierbij ook meerdere van onze bestemmingen combineren.

  • Onze populaire groepsvakanties in Tanzania:

  • 14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   "Het pure Tanzania & Zanzibar"

   14-daagse Tanzania groepsreis Incl. Nederlandse begeleiding. Bezoek naast Tanzania's meest bijzondere wildparken ook het prachtige Zanzibar, met haar wittepalmstranden en culturele Stonetown.

   >> Lees meer

  • 13 daagse groepsreis door Tanzania met gegarandeerd vertrek. Tijdens deze groepsreis overnacht u in kleine knusse tentenkampen.

   >> Lees meer

   "Tanzania Hoogtepunten"

   "Tanzania Hoogtepunten"

   13 daagse groepsreis door Tanzania met gegarandeerd vertrek. Tijdens deze groepsreis overnacht u in kleine knusse tentenkampen.

   >> Lees meer

  • Een 13 daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek naar de onontdekte parken van Tanzania. Deze prachtige groepsrondreis is ideaal voor een ieder die naast Tanzania's beroemdste wildparken ook graag van de gebaande paden af wilt.

   >> Lees meer

   "Beleef het andere Tanzania"

   "Beleef het andere Tanzania"

   Een 13 daagse groepsreis met gegarandeerd vertrek naar de onontdekte parken van Tanzania. Deze prachtige groepsrondreis is ideaal voor een ieder die naast Tanzania's beroemdste wildparken ook graag van de gebaande paden af wilt.

   >> Lees meer

  • Onze populaire individuele vakanties in Tanzania:

  • Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

   "Waterrijk Tanzania"

   "Waterrijk Tanzania"

   Een prachtige 13-daagse safari langs diverse grote en kleine meren in noord Tanzania. Van prachtige boottochtjes en kleurrijke dorpjes tot aan unieke safarimomenten in wereldberoemde wildparken zoals de Ngorongoro en Serengeti.

   >> Lees meer

  • Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer

   "Volg de grote trek"

   "Volg de grote trek"

   Treed in de voetsporen van de grote trek, ofwel de "Great migration" genoemd. Tijdens deze prachtige Kenia en Tanzania safari staan de grote kuddes van duizenden gnoes en zebra's centraal!

   >> Lees meer